Tuote on myyty käyttäjälle jatsu80 hintaan 60 €

Kuvaus

Toimiva ja aito SNES-konsoli, eurooppalainen versio (PAL), jossa toimii siis eurooppalaiset versiot peleistä. Mukaan tarvittavat johdot, ohjain ja pelejä. Luethan kuvauksen tarkoin!

Konsolissa ulkoisesti kellastumaa ja yhdestä kulmasta lohjennut palanen (ks. kuvat). Konsoli on kuitenkin toimiva. Mukaan virtajohto ja kuvajohto. Huom! Tuo kuvajohto tekee ruutuun lumisademaisia raitoja. Yritin ottaa kuvia telkkarin ruudusta ja noissa kuvissa näkyykin vähän tuollaisia pistemäisiä häiriöitä. Pelejä pystyy kuitenkin johdolla pelaamaan, mutta toki paremman johdon hankkiminen parantaa kokemusta. Tongin laatikoitani, mutta en valitettavasti löytänyt parempaa varajohtoa tähän pakettiin. (Testasin omalla Gamecuben johdollani ja kuva näkyi kirkkaasti, joten syy on todella johdossa.) Ohjaimen johtoa on vähän teippailtu, mutta olen sillä pelannut pitkään ja on toiminut moitteetta.

Mukaan aidot Super Mario World (PAL-SCN) ja All-Stars (PAL-NOE)-pelit. Super Mario All-Stars sisältää SNES-versiot alkuperäisistä 8-bittisen Nintendon Marioista 1-3 sekä Mario Lost Levelsin, mikä oli alunperin Japanissa Super Mario Bros 2. Eli siis yhteensä 5 peliä kahdella cartilla. Pelit ovat englanninkielisiä. All-Starsin etiketti vähän huonokuntoinen (ks. kuvat). Carttien takaosat kellastuneet.

Eli siis yhteenvetona: Tyydyttävässä kunnossa oleva paketti. Kaikki toimii, mutta puutteita on.

Ostajalle pakkaus/postikuluja 8 eur Postin tai Matkahuollon kautta. Raha tilillä -> Paketti postiin. Maksutiedot sähköpostiin saapuvassa vakioviestissä. Myös MobilePay ok. Ei noutoa.

HAKUSANAT: 16 BIT BITTINEN SMB SMW

----------------------------------------------------------------------------------------

Kohteissani paljon pelejä myynnissä eri konsoleille ja pc:lle. Myös välillä cd-levyjä ja DVD-elokuvia ja -sarjoja yms. Tsekkaa loputkin :] Jos ostat useamman kohteen, niin postikuluja voidaan yhdistellä yhdessä näin sopimalla. Kirjepostina toimitan kaksi max. DVD-kotelon kokoista kohdetta yksillä 2,5 eur postikuluilla, mutta tällöin ilman kuplamuovia että mahtuupi luukusta (A5-kuori). Muuten pakkaan aina kuplamuoviin, ellei ole jotain erikseen mainittu. Myös huutopaketit ja automaattipaketit onnistuu. Ei noutoa, ainoastaan postitus. En ole yritysmyyjä. Olen pelikeräilijä ja pyrin pitämään pelien hinnat yleisesti toteutuvien keskiarvohintojen mukaisina ja toisinaan lähtee huomattavasti halvemmallakin :] Jos ostamassasi kohteessa on jotain vikana, niin ole reippaasti yhteydessä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2019 20:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.4. klo 17:15

50e posteineen?

11.4. klo 17:27

Morjens! Kiitos tarjouksesta, mutta pidän tällä erää tämän hinnan.