Kuvaus

Buenos Aires toimii tanskalaisen Ole Christian Madsenin komedian näyttämönä. Legendaarinen tangokaupunki tuo elokuvaan omat mausteensa; keskeisessä rooleissa ovat tulisen tangon lisäksi jalkapallo ja Malbecpunaviini.

Anna (Paprika Steen), viinikauppiaan vaimo ja entinen maajoukkuepelaaja, on päässyt unelmaammattiinsa jalkapallomanageriksi ja muuttanut Buenos Airesiin. Boca Juniorsin riveistä on löytynyt myös uusi poikaystävä, maalitykki Juan Diaz.

Aviomies Christian (Anders W. Berthelsen) ei aio purematta niellä vaimonsa Annan elämänmuutosta ja matkustaa heidän teini-ikäisen poikansakanssa Argentiinaan ottamaan selvää tilanteesta. Saapumista Buenos Airesiin värittää heti tunteita kuumentava Superclásico-ottelu, jossa vastakkain ovat kaupungin tärkeimmät joukkueet Boca Juniors ja River.

Konkurssiuhkasta kärsivän viinikauppiaan mielialaa eivät kohenna se, että hänen mielestään argentiinalaiset viinit ovat kelvottomia litkuja, tai että uusi puoliso osoittautuu latin loverin prototyypiksi. Sekä isä että poika joutuvat latinalaiseen pyöritykseen, jonka seurauksena heidän on ainakin vielä kerran mietittävä, onko argentiinalaisessa elämäntyylissä mitään järkeä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 4 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 84 vrk 4 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.