Kuvaus

Luonnonmukainen ja terveellinen vihreä tee polttaa tehokkaasti kaloreita ja kiinteyttää kroppaa!

Vihreän teen laihdutusvaikutus perustuu katekiini-polyfenoleihin: teen kofeiini (teiini) ja katekiiniaineet yhdessä kiihdyttävät merkittävästi aineenvaihduntaa, eli vihreällä teellä on kalorien polttoa nopeuttava vaikutus. Vihreä tee hapettaa kehon rasvoja energiaksi myös levossa ollessasi. Vihreä tee on kahvia huomattavasti terveellisempää ja sisältää perinteistä ns. mustaa teetä paljon enemmän terveysvaikutteisia antioksidanttisia aineita.

Tutkimusten mukaan vihreän teen sisältämä EGCG parantaa merkittävästi insuliiniherkkyyttä, millä on merkittävä vaikutus sekä ylipainon hoidossa että diabeteksen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Vihreä tee eroaa tavallisesta teestä siinä, että sitä ei ole hapetettu. Tämä tekee vihreästä teestä todella monipuolisen antioksidanttikylläisen terveysvalmisteen. Kaksi kupillista vihreää teetä vastaa antioksidanttimäärältään viittä annosta hedelmiä ja kasviksia. Ultra Green Tea Extract on markkinoiden vahvin vihreä teeuutekapseli: yksi kapseli sisältää 10000 mg ensiluokkaisista teelehdistä jauhettua ja uutettua vihreää teetä.

Aineenvaihduntaa kiihdyttävän vaikutuksen lisäksi vihreä tee auttaa suojaamaan verenkiertoelimistöä, tekee kehosta vastustuskykyisemmän sekä auttaa alentamaan kolesterolitasoa, verenpainetta sekä kohonnutta verensokeritasoa. Vihreä tee myös auttaa elimistöä suojautumaan vahingolliselta UV-säteilyltä.

Meiltä voit tilata todella vahvoja vihreä tee -kapseleita: kapseli sisältää 500mg vihreä tee -uutetta, mikä vastaa 10000 mg kuivattua vihreää teetä! Koska kapselimme ovat täyttä tavaraa, ovat ne myös käytössä edullista ja käteviä!

 *** HUOMAA! Tämän alennuserän parasta ennen -merkintä on 11/2017 *** 
*** Etiketti ei ole reunoiltaan kiinnittynyt > ulkoisesti pakkaus siis B-laatua, mikä ei vaikuta tuotteeseen ***VIHREÄ TEE -uutekapseli (ravintolisä)    

Pakkauksessa vähintään 82 kapselia
Annostus: 1 kapseli 1-3 kertaa vuorokaudessa, mieluiten ruuan kera

Ainesosat: vihreä tee -tiiviste, gelatiinikapseli, magnesiumstearaatti,  piidioksidi

Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää 500-1500 mg
vihreä tee -uutetta.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.

Sisältää kofeiinia.
Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa
yhteys lääkäriin. Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Ei sovellu henkilöille, joilla on diagnosoitu syömishäiriö.

Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

LT018


* * *

laihdutus laihduta pudota painoa painonpudotus green tea greentea vihreä tee vihreätee laihdutuspillerit kiinteydy rasvanpoltto aineenvaihdunta nälän tunne säätely ruokahalu rasvan poltto polttaminen kiinteytyminen painon pudotus laihduttaminen dieetti makeanhimo verensokeri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

18,90 € / kpl
Sulkeutuu 71 vrk 22 h 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,90 € Sulkeutuu 71 vrk 22 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.