Tuote on myyty käyttäjälle naaraspuolinen hintaan 25 €

Kuvaus

Harvinaisen suurikokoinen kuutiollinen zirkonia
Ihmisen tehdasmaisesti laboratorio olosuhteissa kasvatettu kivi. Hyvin kova materiaali - kuutiollinen zirkonia (zirkoniumoksidi) on nykyään ehdottomasti yleisin timantin jäljitelmä. Useimmiten se valmistetaan värittömäksi, mutta sitä voidaan tuottaa minkä värisenä tahansa. Eli kappale on pelkkää kuvitelmaa siitä mitä aito jalokivi oikeasti on. Jos tämä olisi luonnon timantti, kuuluisi se yksinkertaisesti kaiken korkeimpaan pienen muutaman harvan yksittäisen kappaleen kanssa huippuun - jota koskaan on ihminen saanut itselleen rikastettua maasta.

Paino karaateissa: 51.15
Läpinäkyvyys: kirkas puhdas läpinäkyvä
Väri: kellanvihreä / vihreänkeltainen
Väri muuta: kivessä esiintyy erityinen silmiinpistävä väri, johtuen zirkoniumista tai mahdollisesti muusta harvinaisesta alkuaineesta, jota kamera ei pystynyt tallentamaan; muistuttaen tavallaan uraanilasia.
Hionta: viistehionta; yläosa briljantti, alaosa porrashionta
Muoto: päärynä
Mitat mm: pituus 23.8, leveys 18.9. syvyys 10.4

 

Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.
 

Aitoustodistus
Pyydettäessä on toimitettavissa huudetun kohteen mukana diplomigemmologin kirjoittama aitoustodistus hintaan 50 euroa (värivalokuvalla 65 euroa). Tässä todistuksessa ei ole mainittu erikseen kauppahintaa eikä vakuutusarvoa ellei muuten sovita. Se on esimerkiksi erinomainen apuväline esitellä asiakkaalle jälleenmyyntihetkellä – ja joka kannattaa säilyttää huolellisesti kaupan synnyttyä.


Painot
Karaatti (ct)
1 ct = 0,2 grammaa
1000 g = 1 kgKaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!

Diplomigemmologi Casimir von Schantz F.G.A. D.G.A.
Fellowship of the Gemmological Association of Great Britain
Diamond Member of the Gemmological Association of Great Britain
Suomen gemmologinen seura ry, tutkijajäsen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.9.2019 0:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.10. klo 17:40

Hei!Pieni ostos, niin tuli mieleen, että onkohan unohtunut, kun lähetitte viestiä, että viikon päästä postissa ja on jo kulunut viikko, eikä mitään ole kuulunut.Ei mikään kiire,varmaan vaan unohtunut=)Mukavaa viikonloppua ja kauppoja!=)