Kuvaus

Ei tullut Joelin äireen pojasta amigistia, vaikka hiukan yritti. Askartelin itselleni yhden käyttökoneen lisämuisteineen ja gotekkeineen, katselin Eonit ja Spaceballsit, kokeilin paria peliä, ja sen jälkeen Amiga jäi keräämään pölyä ja olemaan lähinnä tiellä. Ei syttynyt liekki alkaa raatoläjästäkään rakentelemaan toimivia koneita.

Tästä siis jollekin reippaammalle amigisti-hardwareistille moneksi illaksi puuhaa. Kaikki em. käyttökonetta myöten myydään ilman minkäänlaisia toimivuustakuita, ostajan omalla vastuulla. Vaikka käyttökoneen olenkin juuri pistänyt virtoihin ja testannut ainakin näennäisesti toimivaksi, oleta, että sinulle saapuessa kaikki on rikki, ja ylläty positiivisesti jos joku romu sattuu toimimaan. Huudot sen mukaan.

Paketti sisältää:

AMIGAT
- Amiga 1 (käyttöamiga), kuvassa vasen ala. Kuljetuksessa palasiksi mennyt koppa sulatettu kasaan asetonilla. Sisällä ainakin rev6-emo, gotek pietsolla, oled-näytöllä ja enkooderipotikalla, df0/1-switcheri, 512k lisämuisti, ja saattoi olla vielä jotakin muutakin, en muista enää. Laajennusportti peitetty 3d-tulosteella. Persiissä viisi vipukytkintä: ainakin df0/1-switcheriä ja lisämuistia varten, jotain muutakin saattoi olla jo käytössä, ei voi muistaa. En ole kytkimiä tietenkään merkinnyt, enkä jaksa avata koppaa katsoakseni mitä mikäkin kytkin tekee. Kokeile ja ylläty. Tehty jo valmiiksi raiskatusta kopasta omaan käyttöön, joten nättihän tämä ei ole.
- Amiga 2, kuvassa keski ylä. Päällä lappu mihin olen kirjoittanut "OK / 8371 / rev6A", eli oletettavasti toimi joskus kokeillessa. Laajennusportin luukku puuttuu. Muuta en tästä koneesta muista.
- Amiga 3, kuvassa vasen ylä. Space Invaders-näppiksellä (Chicken Lips / kananhuuli / mitä näitä nyt on). Numeronäppiksen vasen ylin hattu on korvattu jollain toisella, koska puuttui. Emo taisi olla tälle ikäluokalle asiaankuuluvaa revisiota. Toimivuutta en muista, enkä sitä onko lisämuistia. Luukut tallella.
- Amiga 4. Ureankeltainen koppa ja rujo näppis, ei emoa eikä levaria. Laajennusportin ja lisämuistin luukut puuttuvat.

IRTOEMOT
Yhteen olen laittanut lapun päälle, missä lukee "Rev 5, 8372A agnus ok, poweri kyykkää 2s välein, audiotrankku rikki, piirien lämmöt ookoo paitsi toinen rs232-piiri lämpee nopeammin kuin toinen". Eli ilmeisesti olen testannut ja vähän diagnosoinutkin. Tämä saattaa olla ureankeltaisesta amigasta. Parista muusta emosta puuttuu useimmat piirit. Varmaan näistä kolmesta emosta yhden toimivan saisi askarreltua. Jos ei muuta, niin ainakin varaosia.

MUUT
- Pari irtonäppistä. Toisesta puuttuu pari näppäintä, toinen täydellinen. Toimivuudesta ei hajua.
- Kaikenlaista peltisuojaa, osassa ruostetta
- A590 Hard Drive Plus, kovalevy puuttuu, ei tietoa onko muuten täydellinen
- TV-modulaattori
- RGB-kaapeli, toimiva
- A500 poweri, toimiva, mutta virtakytkin(!) sirisee toisinaan.
- Toinen A500 poweri, töpseli puuttuu, ei tietoa toimiiko
- A600 poweri, ei tietoa toimiiko
- A500 käyttäjän opas på finska
- Irtorommi, missä KS1.2, KS1.3 sekä DIAGROM. Tämä oli tarkoitus laittaa käyttikseen ja valjastaa pari kytkintä switcheriksi, mutta koska piiri on tuossa irtonaisena, taisi jäädä tekemättä.
- Irtorommi, missä DIAGROM v1.2.
- Pikkuruinen 512k lisämuisti, uusi, ei testattu.
- Kolme irtolevaria, mistä yksi otettu toimivana käyttiksestä, kahdesta muusta ei tietoa.
- Ulkoisen levarin kotelo
- Ulkoisen levarin läski kotelo, sisältää levarin muttei muuta elektroniikkaa.
- Yksi (1) lattakaapeli levarille.


Eli kaikki kuvissa esiintyvät härpäkkeet (pl. testauskuvan näyttö ja gotekin usb-tikku) tulevat mukaan. Yritän pakkailla mahdollisimman huolellisesti että romut olisivat sinulle saapuessa ainakin fyysisesti ehjiä. Tästä syystä postikulut saattavat hieman ilmoituksen arviosta pompsahtaa, varsinkin jos joudun lähettämään romut kahdessa paketissa. Joudun myös haalimaan pehmusteita ja mahdollisesti sopivia laatikoitakin, joten lähetyksessä saattaa tovin kestää. Noutaakin saa! Noutajalle keitän papukahvit ja jutustelen mukavia, paitsi amigoista. Saattaa myöskin kulkeutua omien menojen mukaan Kauhajoelle, Seinäjoelle, Kankaanpäähän, Merikarvialle tai muihin lähikuntiin. Tällöin toimitusaika yhdestä päivästä pariin kuukauteen.

Ilmoituksen kuvat (plus lisää kuvia) tarkemmalla resoluutiolla täällä:
https://www.dropbox.com/sh/ap62m23wa9or40j/AAC0UXmmNEDVZ7pKNCKKuv_Qa?dl=0


---------------------------------------------------------
KonMaritus jatkuu! Myyn pikkuhiljaa pois itselleni tarpeettoman maallisen omaisuuteni. Seuraile kohteitani!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
181 €
Sulkeutuu 10 h 22 min 34 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 181 € Sulkeutuu 10 h 22 min 34 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.