Tuote on myyty käyttäjälle telegram hintaan 35 €

Kuvaus


Harvinaisen suurikokoinen kuutiollinen zirkonia
Ihmisen tehdasmaisesti laboratorio olosuhteissa kasvatettu kivi. Hyvin kova materiaali - kuutiollinen zirkonia (zirkoniumoksidi) on nykyään ehdottomasti yleisin timantin jäljitelmä. Useimmiten se valmistetaan värittömäksi, mutta sitä voidaan tuottaa minkä värisenä tahansa. Eli kappale on pelkkää kuvitelmaa siitä mitä aito jalokivi oikeasti on. Jos tämä olisi luonnon timantti, kuuluisi se yksinkertaisesti kaiken korkeimpaan pienen muutaman harvan yksittäisen kappaleen kanssa huippuun - jota koskaan on ihminen saanut itselleen rikastettua maasta.

Paino karaateissa: 85.40
Läpinäkyvyys: kirkas puhdas läpinäkyvä
Väri: intensiivinen keltainen
Hionta: viistehionta; yläosa briljantti, alaosa porrashionta
Muoto: ovaali
Mitat mm: pituus 26.02, leveys 20.30, syvyys 12.01

Viimeisen- ainoastaan informatiivisen kuvan otin käydessäni Geologian tutkimuskeskuksessa 2020, esittäen tunnetuimpien timanttien jäljitelmiä.

 

Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.
 

Aitoustodistus
Pyydettäessä on toimitettavissa huudetun kohteen mukana diplomigemmologin kirjoittama aitoustodistus hintaan 50 euroa (värivalokuvalla 65 euroa). Tässä todistuksessa ei ole mainittu erikseen kauppahintaa eikä vakuutusarvoa ellei muuten sovita. Se on esimerkiksi erinomainen apuväline esitellä asiakkaalle jälleenmyyntihetkellä – ja joka kannattaa säilyttää huolellisesti kaupan synnyttyä.


Painot
Karaatti (ct)
1 ct = 0,2 grammaa
1000 g = 1 kgKaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!

Diplomigemmologi Casimir von Schantz F.G.A. D.G.A.
Fellowship of the Gemmological Association of Great Britain
Diamond Member of the Gemmological Association of Great Britain
Suomen gemmologinen seura ry, tutkijajäsen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.11.2020 13:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.