Tuote on myyty käyttäjälle ananassa hintaan 32 €

Kuvaus

Wsoy 2009 Kovakansi

Ei merkintöjä 

Teksti: Will Huygen.
Kuvitus: Rien Poortvliet

Ensimmäinen perinpohjainen tietoteos tontuista, heidän historiastaan, kuuluisimmista uroteoistaan, lääkintätaidoistaan ja paljosta, paljosta muusta!

Tiedättekö että tonttu on kokoonsa nähden seitsemän kertaa vahvempi kuin ihminen? Tai että hänen hajuaistinsa on yhdeksäntoista kertaa herkempi? Tai että tontut hierovat neniään vastakkain tervehtiessään ja hyvästellessään? Tai että tonttupariskunta saa aina kaksoset? Tällaisia ja monia muita viehättäviä tosielämän yksityiskohtia sisältää tämä kirja, ensimmäinen perinpohjainen tietoteos tontuista (jotka on tarkoin erotettava keijuista, kääpiöistä, peikoista ja vuorenpeikoista). Sen on upein värein kuvittanut alankomaalainen taiteilija Rien Poortvliet. Poortvliet ja hänen tiedemiesystävänsä Wil Huygen ovat yli kaksikymmentä vuotta tarkkailleet tonttujen elämää ja toimia, ja heidän tutkimuksensa hälventää täysin kaikki vanhojen laulujen ja tarinoiden ylläpitämät harhaluulot.

Kirjaan on koottu tärkeitä tapahtumia tonttujen historiasta, tietoja heidän tuttavuudestaan Rembrantin ja Mozartin kanssa (hehän elävät 400-vuotiaiksi), heidän kuuluisia urotekojaan jne. Siinä kerrotaan heidän lääkintätaidoistaan, kotiteollisuudestaan, ylen tärkeästä lakistaan ja paljosta muusta.


Rien Poortvliet (1932-1995) oli hollantilainen piirtäjä ja maalari. Osan kuvittamistaan kirjoista hän myös kirjoitti itse. Hänen kuvittamiaan kirjoja ovat muun muassa Nukku-Matti - Hau hau, oma koirani ja Nooan arkki, Tonttujen kutsu ja Suuri tonttukirja 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

32 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.12.2022 22:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.