Tuote on myyty käyttäjälle Ktelkkinen hintaan 280 €

Kuvaus

1999/2000 vm moottori, on hyvää ja huonoa, muuten hyvännäköiset lohkot mutta mag kopan etualakiinneekkeen kohta rikki, koneenkorvat tosi hyvät ja muutenkin asiallisen oloiset lohkot, kytkinkoppa siistikuntoinen, kytkimen kunnosta ei tietoa, pytyn nostin pois ja kokeilin kiertokangen, vaikuttas ihan ajokuntoiselta koneelta mutta itse varmuudenvuoksi avaisin ennen käyttöä, tämä on kuitenkin 9 vuotta seisonut ajamatta. Akselien boorit ehjät ja kiksi palauttaa, tuorevoitelupumppu paikallaan.

Sähköt kuuluvat mukaan koska en jaksa niitä irroittaa, joku hepannut vauhtipyörän mutterin akseliin kiinni :( myös pytty ja magkoppa tulee mukana.

En ole itse tällä moottorilla ikinä ajanut enkä näin ollen voi sanoa tuon tarkemmin kunnosta, joten merkkaan osan heikkokuntoiseksi eikä sillä ole mitään takuita.

Solifer suzuki pv pv50 moottori kone alakerta sylinteri vaihteisto kytkin magneetto vauhtipyörä sähköt virtapöytä puola kampiakseli lohkot sgp

Lisätty 12.1.2021 13:52

Laitoin myös rungon huudettavaksi jossa tämä kone tehtaalta tullessaan oli, jos tämän moottorin huutaja meinaa huutaa myös runkoa niin maksulla ei ole mikään kiire, huuda rauhassa runko myös itsellesi ja sovitaan sitten molemmille käyvä noutopäivä.

Lisätty 14.1.2021 21:41

Lisätään sen verran että sylinteri ei ole alkuperäinen vaan joku tarvike 50cc

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
280 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.1.2021 19:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.