Tuote on myyty käyttäjälle jyrki.am.simila hintaan 6 €

Kuvaus

CHAA 2017-1                   Sveitsi: Geneve

                                         Maan 1. julkaisu

*:llä merkitty / merkityt ovat http://www.euro-souvenirscheine.de  -nettisivuston mukaan loppuunmyyty (katso souvenir banknotes, jossa luettelot maittain tai alasivu /lists.php).

Kaupan oleva seteli on pakkasileä ja virheetön. Mahdollisen tekstin ja kuvan välisen ristiriidan ratkaisee tietenkin kuva. Ostamasi setelin sarjanumero saattaa poiketa ja todennäköisesti poikkeaakin kuvassa olevasta.

Postitus kirjeen hinnalla Suomeen. Postitan setelit suljinpussissa ja niitä suojaavassa pahviboxissa, jonka paksuus on selvästi alle 3 cm enkä laskuta pakkauksesta, joten maksettavaksi kuljetuksesta jää vain tuo 1,95 euroa ja lähetys jaetaan ostajalle suoraan kirjeenä kotiin.

Yleensä minulla on myynnissä useitakin kohteita, joten valitsemalla niiden joukosta lisää Sinua kiinnostavaa ostettavaa yhdistelen ostoksesi yhteen toimitukseen ja siis yhdellä postimaksulla.

Neither international sales nor international shipping.  Domestic sales and shipping only. Ei kansainvälistä myyntiä eikä kansainvälistä toimitusta eli myyn ja lähetän vain Suomeen.

0 euro nollaeuro nolla euro

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 12.2.2023 21:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.