Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huutokuva.net

SVEN PAHAJOKI 

Leo Lastumäki - Tarinoita elämän varrelta

REVONTULI 2002

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut erinomaiset, ei merkintöjä. Kannet ja selkämys siitit ja hyväkuntoiset. Harvemmin tarjolla oleva kirja! Postikulut 3 € ostajalle.

”Kun kaksi maailmanlopun tosikkoa kohtaavat, niin siitä syntyy parhaimmillaan ihan hyvää huumoria.”

Heikki Kinnunen

Suuren näyttelijän Leo Lastumäen elämä on kulkenut omaa rataansa, ei aina säästellen, mutta rikkaasti kokemuksia tuoden. Isosta miehestä ei tullut kotitilan jatkajaa, tuli ensin veturinlämmittäjä ja sitten melkein väkisin näyttelijä. Väkisin siinä mielessä, että peräänantamattomalla työllä hän työntyi kaikkiin niihin paikkoihin, joissa ovi oli jäänyt raolleen.

Hän on tarponut oman osuutensa tämän maan näyttämöillä ja teattereissa. Ällitälli ja Lampaansyöjät muuttivat miestä, Lastumäestä tuli koko kansan koomikko ja rosvopaistin tekijä. Rosvopaisteja on käännelty sen jälkeen jo kolmekymmentä vuotta.
Umorovan metsästysmajalla Leo Lastumäki kertoo muistelmansa. Kummallisinta on kuulla peloista, joiden kanssa iso mies on elänyt koko elämänsä. Haamut ja varjot seuraavat niin, että metsässäkään ei ole hyvä olla, jos ei ole pyssyä mukana. Joku kumma sielläkin pelottaa. Naimisiin olisi pitänyt mennä vain kerran, mutta kun ei tullut ensimmäisen kanssa mitään, piti mennä toisiin naimisiin ja niin edelleen. Nyt on käsillä kuudes kaveri ja viisi elettyä avioliittoa.

Sven Pahajoki on tallentanut avoimesti tarinoita elämän varrelta.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.1.2018 22:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.