Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Swarowskin korut ovat kuin timantteja 1000x kertaisella säihkeellä! Yritys on perustettu vuonna 1895 Itävallassa ja onkin vakinaistanut asemansa koru- ja kristalliesineiden valmistajana.
Nyt myynnissä Swarovskin kaunein setti sitten aikojen nimeltään Latisha Tämä setti tehtiin vain noin 1kk sitten äitienpäivän kunniaksi.
Nämä olivat noin 220 euroa uutena ja ovat siis täysin käyttämättämöt. Omalla kohdalla kävin niin että yliherkkyyden vuoksi en vain pysty käyttämään mitään koruja tällä hetkellä. Joten joudun luopumaan. Swarovski vakuuttaa etteivät heidän tuotteensa allergisoi taikka sisällä nikkeliä mutta itsellä ongelmana on joku tämän setin aine mikä ei sovi kaulan alueelle. Nää on tutkittu eikä niissä ollut mitään metalleja.
Eli nyt on tilaisuus saada superhalvalla täysin uudesta mallistosta oleva setti.
Paljon megatähtiä maailmalla suosii kyseistä brändiä sen laadun vuoksi. Lisäksi brändillä on myös 2 vuoden takuu koruille eli jos kiviä irtoillee saat sen korjautettua tai täysin uuden tilalle. Eli tässäkin on nyt 2020 vuodelle saakka takuuta voimassa.
Myynnissä siis korvakorut ja kaksi puoleinen riipus ketjulla.
Riipus on musta sekä valkokultainen. Kaksipuolisuus käy siis myös muiden korujen kanssa yhteen. Korvakorut ovat valkokultaiset roosakullalla.
Materiaali on on tunnetusti tarkkaan leikattua kristallia, yhtiö on leikannut aitoja jalokiviä ja luonut kiviä useiden vuosikymmenien ajan. Vuonna 1976 Swarovski alkoi leikata zirkonia, koska se oli ensimmäinen yritys, joka tarjosi tämän synteettisen kiven koneellisesti leikattua eksponenttia. Siitä lähtien Swarovski Zirkonia on tunnetusti tarkimmin leikattu sirkoniumoksidi markkinoilla, saatavana monenlaisia hienoja muotoja, kokoja ja värejä.
Korut ovat päällystetty kullalla ja metalli on ruostumatonta rhodiumia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

65 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2018 21:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.