Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kokeiltu mutta melkein koko pullollinen jäljellä.

Kuvaus
Huonetuoksu tuo rentouttavan merellisen tuoksun kotiisi ja luo kylpylätunnelmaa. Mieltä rauhoittava tuoksusekoitus valjastaa valtameren rentouttavan voiman. Pitkäkestoinen huonetuoksu luovuttaa tuoksua jopa viiden kuukauden ajan.

Käyttö
Poista kansi varovasti ja aseta tikut pulloon. Tikut imevät tuoksua ja vapauttavat sitä huoneilmaan.
VAROITUKSET: Suojaa lämmöltä ja avotulelta. Älä sytytä tikkuja palamaan. Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Älä niele. Varo tuotteen joutumista silmiin ja iholle. Jos niin käy, huuhdo huolellisesti vedellä 20 minuutin ajan. Puhdista roiskeet välittömästi, koska ne voivat aiheuttaa värjäytymistä ja vaurioitumista kankaille ja pinnoille. Sisältää tuoksuöljyjä. Hävitä käytön jälkeen. Älä laita tuotetta kiillotetulle, maalatulle tai synteettiselle pinnalle.

Aineosat
Rentouttava tuoksu on luotu pehmeän merituoksun ja hemmottelevan vesimäisen kukkaistuoksun ympärille. Tuoksua raikastaa kevyet aromaattiset tuoksunuotit, jotka lämpenevät metsän ja myskin lopputuoksuun. Kevyt ripaus vaniljaa antaa todellista kylpylätunnelmaa.

Tietoa swedish spa
Ota hetki aikaa itsellesi rentouttaaksesi kehosi ja mielesi. Swedish Spa -tuotteiden ihanat koostumukset on suunniteltu auttamaan sinua poistamaan kehon jännitystä ja täyttämään sinut sisäisellä tyyneydellä. Löydät linjasta useita tuotteita maitomaiseksi muuttuvasta suihkuöljystä ihanan pehmeään vartalovoihin. Anna Swedish Span tuoda luonnon inspiraatiota kotiisi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.5.2021 2:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.