Kuvaus

SYDÄMEN ASIALLA - KAUSI 11

JAKSOT 175-198

5 DVD

KONSTAAPELI MIKE BRADLEY YRITTÄÄ SELVIYTYÄ VAIMONSA JÄRKYTTÄVÄSTÄ JA YLLÄTTÄVÄSTÄ LÄHDÖSTÄ. HÄN SAA SYMPATIAA TOHTORI TRICIA SUMMERBEELTÄ, MUTTA KUMPI OTTAA ENSI ASKELEEN SUHTEEN MUUTTAMISEKSI MUULLE KUIN AMMATILLISELLE TASOLLE.

POLIISIASEMA JOUTUU ILKIVALLAN KOHTEEKSI JA YLIKONSTAAPELI CRADDOCK JOUKKOINEEN OVAT VARPAILLAAN ETENKIN TULOSSA OLEVAN TARKASTUKSEN TAKIA. SCARBROUGHISTA VÄRVÄTTY UUSI TULOKAS TOM NICHOLSON OSOITTAUTUU MELKO HANKALAKSI TAPAUKSEKSI. HÄNEN TAUSTANSA ANTAA AIHETTA OLETTAA. ETTEI HÄNESTÄ TAIDA OLLA POLIISIKSI.

AIDENSFIELD ARMSISSA ELÄMÄ ON ENTISELLÄÄN. PUBIB ISÄNNÄN VELVOLLISUUDET EIVÄT ESTÄ OSCAR BLAKETONIA HARRASTAMASTA VANHAA AMMATTIAAN, KUN PAIKALLISESSA HOITOKODISSA SATTUU EPÄILYTTÄVÄN MONTA KUOLEMANTAPAUSTA JA POLIISIKUNTA KAIPAA BLAKETONIN VAISTOA JA KYKYÄ.

GINA WARD SAA TOMILTA KIUSALLISEN PALJON HUOMIOTA JA VERNON SCRIPPS ON TOTISESTI KOTIUTUNUT AIDENSFIELDIIN. HÄN HOITAA TAKSILIIKENNETTÄ, MUTTA SÄHLÄÄ MYÖS MUUSSA YRITYSTOIMINNASSA. HÄN YRITTÄÄ SAADA BERNIE-VELJEÄÄN LAAJENTAMAAN HAUTAUSTOIMINTAANSA LEMMIKKIELÄIMIIN JA PERUSTAA KERAMIIKKAPAJAN, JOSSA DAVID STOCKWELL PÄÄSEE PYÖRITTÄMÄÄN DREIJAA.

NÄYTTELIJÄT: DEREK FOWLDS, WILLIAM SIMONS, MARK JORDON, HARRY BEETY, DUNCAN BELL, PETER BENSON, NICK BERRY JA STEVEN BLAKELEY.

TUOTANTOVUOSI 2001/2002

KESTO 19H 10MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 62 vrk 17 h 38 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 62 vrk 17 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.