Kuvaus

SYDÄMEN ASIALLA KAUSI 9

RAKKAUTTA ON ILMASSA AIDENSFIELDISSÄ SYDÄMEN ASIALLA- SARJAN YHDEKSÄNNELLÄ KAUDELLA. KOMEA POLIISI MIKE BRADLEY JA KIPAKKA ASIANAJAJA JACKIE LAMBERT HUOMAAVAT, ETTÄ HEILLÄ ON MUUTAKIN YHTEISTÄ KUIN TYÖ JA MARY-TÄTI YMMÄRTÄÄ, ETTEI KOSKAAN OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ RAKASTUA, KUN VANHA HEILA ILMAANTUU PUBIIN.

MAGGIE BOLTONIN MIELESTÄ RAKKAUS ON VIIMEINEN ASIA, KUN HÄN YRITTÄÄ ELÄÄ YKSINHUOLTAJANA MIEHENSÄ TRAAGISEN KUOLEMAN JÄLKEEN JA MIETTII TULEVAISUUTTAAN SAIRAANHOITAJANA.

POLIISIASEMAN ARKI SAA MIELENKIINTOISEN KÄÄNTEEN, KUN YLIKONSTAAPELI CRADDOCK JÄÄ SAPATTIVAPAALLE JA JÄTTÄÄ PAIKAN KONSTAAPELI VENTRESSIN VASTUULLE.

JOTKUT ASIAT EI MUUTU JA CLAUDE GREENGRASS JATKAA KONNANKOUKKUJAAN, JOIHIN SOTKEE TOTUTTUUN TAPAAN KUMPPANINSA DAVIDIN JA VANHAN YSTÄVÄNSÄ BERNIE SCRIPPSIN. GREENGRASS SOTKEE VANHAN VIHAMIEHENSÄ BLAKETONIN VAALIPUHAT JA HUIPUTTAA NORJALAISIA OPISKELIJOITA, MUTTA SAA MAISTAA OMAA LÄKETTÄÄN, KUN ULKOMAILTA SAAPUU ODOTTAMATON VIERAS HANKALOITTAMAAN HÄNEN ELÄMÄÄNSÄ.

PÄÄOSISSA DEREK FOWLDS, BILL MAYNARD, WILLIAM SIMONS, MARK JORDON, TRICIA PENROSE, STUART GOLLAND, KAZIA PELKA, JASON DURR JA ANNE STALLYBRASS.

TUOTANTOVUOSI 1999/2000

KESTO 19H 30MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 22 vrk 7 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 22 vrk 7 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.