Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

T. H. Rein : Leo Mechelinin elämä

Etukannen sisäpuolella exlibris.

Painovuosi: 1915
Painos: 1.
Sivumäärä: 225
Sidosasu: Sidottu, ei kansipapereita
Kustantaja: Otava

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 432

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Sulkeutuu 8 h 46 min 47 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 8 h 46 min 47 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.12. klo 20:55

Mikä tämän kirjan kunto on? Sitä tietoa kun ei vain näy-

3.12. klo 9:53

Hei, kuntoluokitus löytyy Lisätiedot-sarakkeesta ja sinne on merkitty Hyvä. Kirjassa on kansissa pientä pintakulumaa ja sivujen syrjällä ikäluokan kirjoille yleistä täplikkyyttä, mutta yleiskunto on tosiaan hyvä ja sidos tiukka. Ystävällisin terveisin,