Tuote on myyty käyttäjälle marakatti59 hintaan 50 €

Espoon poliisi
Espoon poliisin huutokaupat

Kuvaus

Myyjä Espoon poliisiasema

T1163: JBL Charge 4 Bluetooth kaiutin
Siistikuntoinen JBL Bluetooth kaiutin. Puhelin tunnisti malliksi JBL Charge 4:n. Liitinkannen avaus vahvisti mallimerkinnän. 
Koekäytössä puhelin löysi yhteyden kaiuttimeen heti ja kaiutin todettiin toimivaksi laitteeksi. Kaiuttimen väri on sininen.
7500 mAh akku, joten jytinää riittää pitkäksi aikaa (mainoksen mukaan 20 tuntia). IPX7 vedenpitävä <1 m. Liittimet USB-C, 3,5mm plugi, USB-A. Kaiutinta voi käyttää myös virtapankkina, joten tiukassa paikassa sillä lataa vaikka puhelimen. 
Kaiuttimen latauskannen ympärillä on hieman teippijämiä, joiden tarkempi puhdistaminen jää ostajan viitseliäisyyden varaan.
Laitteen mukana ei tule USB-C- johtoa.
 

Tuote on noudettava seuraavan kalenteriviikon aikana. Emme lähetä tuotteita!

Tiistai-torstai klo 8-16
Perjantai klo 8-14
 

Espoon poliisiasemalta. 
Osoite väistötilaan Vitikka 1F


Noutopaikka vastaanotto/löytötavarat.
Varaudu odottamaan omaa vuoroa.

Maksu vain pankki-/luottokortilla!

Ota mukaan henkilötodistus. Noutaa voi myös valtakirjalla.
Noutamatta jääneet tavarat huutokaupataan uudestaan. 


Myytävälle esineelle tehty silmämääräinen tarkastus, joten kaikista mahdollisista puutteista ja vioista ei välttämättä ole mainintaa. Kaikki esineet ilmoitetaan tyydyttäviksi, kunnosta riippumatta.


Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen Valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa, kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. 

EMME LÄHETÄ TUOTTEITA! 

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA! 
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinoharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.3.2023 15:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.