Kuvaus

TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA -2009

AKSELI KOSKELA ON PAPPILAN TORPPARIN POIKA , JOKA EI VARTUTTUAAN SUOSTU SOPEUTUMAAN VANHAKANTAISEN YLÄLUOKAN IHANTEEN MUKAISEEN NÖYRÄN JA KUULIAISEN ALAMAISEN ROOLIIN , KUTEN AIEMPIEN SUKUPOLVIEN ON OLLUT PAKKO .

UUDEN AJAN MIELTÄ KUOHUTTAVAT AATTEET SAAVAT HÄNET HAAVEILEMAAN VAPAUDESTA JA OIKEUDESTA OMAAN MAAHAN . ELÄMÄN EPÄVARMUUS KÄY PIAN SELVÄKSI , KUN PAPPILA VAATII ITSELLEEN SUUREN OSAN AKSELIN ISÄN SUOSTA RAIVAAMISTA PELLOISTA , JA SYNKKÄ , SAMMUMATON KATKERUUS SAA AKSELIN KIINNOSTUMAAN YHTEISKUNNALLISISTA ASIOISTA . HÄN LIITTYY TYÖVÄENTHDISTYKSEEN , JONKA JOHTOHAHMONA KYLÄSSÄ TOIMII RÄÄTÄLI HALME . TÄMÄN MALTILLINEN JA PASIFISTINEN USKO VELJEYTEEN JA TASA-ARVOON EI KUITENKAAN KAUAN RIITÄ AKSELILLE , VAAN HÄN LIITTYY PUNAKAARTIIN , JONKA TERKOITUS ON OTTAA VÄKIVALLOIN SE , MITÄ TYÖVÄELLE EI SOVINNOLLA ANNETA : OIKEUS OMAN TYÖN TULOKSIIN .

TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA ON REALISTINEN JA SYVÄLLISEN INHIMILLINEN TARINA NISTÄ SUUNNATTOMISTA JA EPÄINHIMILLISISTÄ UHRAUKSISTA , JOITA PIENET IHMISET JA TAVALLISET PERHEET JOUTUIVAT TEKEMÄÄN HIEKANMURUSINA HISTORIAN RATTAISSA .

VALMISTUSVUOSI 2009

KESTO 3 H 1 MIN

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 38 vrk 5 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 38 vrk 5 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.