Kuvaus

Petos (DVD) uusi ja muoveissa.

Taavi Kassilan rikoselokuva pohjautuu todellisiin tapahtumiin. 

1950 Helsingissä tehtiin ammattimainen postiryöstö, jonka takana oli Heimo Hilarius Sorjonen, suurrikollinen, joka oli aloittanut uransa pankkiryöstöllä Viipurissa 1932. Hilarius Ruokonen ja Sulo Järnbrg ryöstävät postista 2 miljoonaa markkaa. Avustaja Sund vartioi ulkopuolella ja taksikuski Hellström on valmiina pakoauton kanssa. 

Poliisit ovat pian heidän jäljillään ja taksikuski pidätetään kotoaan, mutta Järnberg onnistuu pakenemaan Turkuun, jossa hän majoittuu hotelliin ja ryhtyy juopottelemaan. Ryöstön päätekijä Hilarius on piilottanut rahat ja antanut Järnbergille vain paperisilppua. 

Kun koplan sisäinen luottamus alkaa rakoilla, he ilmiantavat toisensa. Vankilassa Hilarius saa käsiinsä työkaluja ja onnistuu pakenemaan Dynamiitti-Laineen avustuksella. Koska kumpikaan ei enää halua elävänä kiinni, he sopivat keskinäisistä armonlaukauksista jos jotain tapahtuu.

Ohjaus: Taavi Kassila

Näyttelijät: Carl-Kristian Rundman, Eeva Litmanen, Erkki Saarela, Harri Hyttinen, Jarkko Rantanen, Jori Hellström, Liisamaija Laaksonen, Martti Tschokkinen, Olavi Ahonen, Paavo Pentikäinen, Pekka Räty

Valmistumisvuosi: 1987

Kesto: 1 h 27 min

Kuva: Widescreen 16:9

Ääni: Suomi - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Ei tekstityksiä

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

14,90 €
tai
Sulkeutuu 12 h 53 min 7 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 12 h 53 min 7 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.