Kuvaus

Taina West & Tanja Saarela ELÄMISEN SIETÄMÄTÖN KEVEYS

Kustantajana on WSOY v. 2006 (1. painos), 117 sivua.

Kirja on kovakantinen ja varsin hyväkuntoinen (hieman rispaantuneet kansipaperit). MISSI, KAUNEUSKUNINGATAR, KARPELA, VIENONEN, MISSIT

Ote kansipaperien takasivulta:
"Tanja Saarela on ollut julkisuudessa vuodesta 1991. Hänen elämäänsä, tekemisiään ja tekemättä jättämisiään on tarkkailtu ahkerasti.

Ensimmäisessä kirjassaan Suomen seuratuimmalla naisella on tilaisuus puhua omalla äänellään ja aidommin kuin koskaan. Hän päästää lähelle – avaa jopa päiväkirjansa luettavaksi. Otteissa nousevat esiin kipakatkin mietteet vuosien varrelta niin politiikasta kuin mediasta. Keskusteluissa Tanja Saarelan ja Taina Westin välillä kommentoidaan myös tasavallan ministereitä sekä lausutaan suoria sanoja suomalaisesta poliittisesta kulttuurista, sen urosuhittelusta ja valtapeleistä.

Uskoa, henkisyyttä ja rakkautta pohtiessaan kulttuuriministeri panee itsensä eniten peliin.  Lisäksi hän kerto masennuksesta, jonka kevään 2005 hotellikohu synnytti.  Elämisen sietämätön keveys näyttää ihmisen mediakuohun takana. Teos on raikasta, tuulettavaa tekstiä kahdelta huumorintajuiselta naiselta, joista toinen paljastuu aivan muuksi kuin se illuusio, jonka julkisuus on hänestä luonut."

Ostajalla postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,50 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 9 h 27 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 2 vrk 9 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.