Kuvaus

Lisätietoja -

HYVÄKUNTOINEN -kovakantinen -nahkaselyksinen -kokosarja
EI MUOVITETTU KIRJASTOMERKINNÖIN -poistot ,vain selkämys/takakansitarralla

Taistelujen kirja 1-4

Tekijä: Parmanen Eino I.
Tuoteryhmä: Suomen historia
Kustantaja:WSOY
Kieli: suomi
Painovuosi: 1936, 1937, 1939, 1941
Painos: 1 painos kaikki!!!
Sivumäärä: n. 674+791+798+911

Taistelujen kirja : kuvauksia itsenäisyystaistelumme vaiheista sortovuosina. 1, Routakauden puhkeaminen ja sen ensimmäiset vuodet?

Taistelujen kirja : kuvauksia itsenäisyystaistelumme vaiheista sortovuosina. 2, Sorron kiristyminen ; Aika Bobrikovin kuolemaan saakka?

Taistelujen kirja : kuvauksia itsenäisyystaistelumme vaiheista sortovuosina. 3, Taistelun ja jännityksen aikaa ; Rajuilma yltymässä myrskyksi?

Taistelujen kirja : kuvauksia itsenäisyystaistelumme vaiheista sortovuosina. 4, Suurlakko ja sitä lähinnä seurannut aika?

Kysy kohteesta tarkempia yksityiskohtia jos tämä ei riittävä  tai mitä muuta mieleen tulee jälkikäteen tuotteita ei korvata/hyvitellä/palauteta

Toimituskulut :

PAKETTINA ja painorajoitta tuotteita kohteistani samaan lähetykseen ja EXTRANA vielä yli 100e kertatilaukset TOIMITUSKULUITTA!!!

Maksuehdot -
Huudon sulkeuduttua 8pv sisällä suoritus tilillä ellei huutaja ilmoita erikseen maksun viivästymisestä,
lunastamaton kohde uudestaan myyntiin ja palaute sen mukaan.

Maksutiedot -
MAKSUOHJEET SAAT HUUTO.NETIN VÄLITTÄMÄSTÄ VIESTISTÄ KOHTEEN SULKEUDUTTUA ja sieltä saat samalla toimituksesta ja asioinnista tarkempia tietoja

Yleistä kaupankäyntiin liittyvää  - 

Tyytyväisiä asiakkaat olleet tuotteisiini jo 15v. Kaikenvaralta jos jokin jäänyt huomaamatta/ymmärtämättä tuotekuvauksessa ja ostamasi tuote ei vastaa mielestäsi odottamaasi niin ole ystävällinen ,ei arvosteluja palautteilla, tahallista se ei ole. Kauppojen purku vain mahdollista jos tuote vaillinainen! (eli jotain oleellista puuttuu kohteesta), ei normaali kuluma, mielestäsi väärä kuntoluokitus, tuoksu ym. Tuotteet kuivassa / tupakoimattomassa tilassa 24/7 täällä, kaikissa en tuotteen alkuperäinen omistaja joten säilytystiloista en tiedä tässä tapauksessa ennen minua, parhaani tuoksuttelen, yliherkkyyttä/allergioita kärsiville ei nenuni pärjää, joten tilanne Force majeure = ylivoimainen este, kaupan purkuun

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
Sulkeutuu 37 vrk 6 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 37 vrk 6 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.