Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu, muoveissa

Taivaan tulet : Kausi 2 (2DVD)

Taivaantulet on kotimainen draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat tämän päivän Kemijärvelle. Pohjoinen arki on vahvasti läsnä sarjassa, jossa tapahtumilla on komedialliset jos myös koskettavat puolensa. Tärkeässä roolissa on pohjoisen luonto, sen vuotuinen kiertokulku ja usein ankaratkin olosuhteet ja arjen selviytymistarinat.

Tarina kertoo vanhemmasta poliisikonstaapeli Rauni Väänäsestä. Raunin äiti on kuollut jokin aika sitten ja jokin isän, Pekka Väänäsen käytöksessä saa Raunin palaamaan kotiseudulleen Kemijärvelle selvittämään asioita. Hän vaihtaa työnsä Espoon Kilosta Kemijärven poliisiin. 

Työssä Rauni joutuu huomaamaan että työtavat ovat erilaiset kuin mihin hän on etelässä tottunut. Rennompaan ja inhimillisempään tyyliin häntä opastavat niin poliisipäällikkö Kauko Junni kuin Raunin poliisipartneri Aimo Peltoniemi. Sopeutumista riittää. Yhteisöllisyyttä lisää sarjaan tuovat kaupunginjohtaja Sinikka Ström ja terveyskeskuslääkäri Erkki Viherkoski.

Ohjaus: Kari Väänänen
Käsikirjoitus: Kari Väänänen, Timo Parvela
Pääosissa: Ria Kataja, Juha Veijonen, Sari Havas, Vesa Kietäväinen, Risto Salmi, Kari Väänänen, Veera Hoisko, Jyrki Mänttäri, Tommi Eronen, Pekka Heikkinen

Kesto: 9 h 40 min
Kuva: Widescreen 16:9
Ääni: Suomi - Dolby Digital 2.0
Tekstitys: Suomi (ohjelmatekstitys)
Kotelon kansien kieli: Suomi
Alue: 2 (eurooppa)

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.10.2018 11:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.