Kuvaus

Haluamme tarjota asiakkaille valjaita, jotka ovat erittäin kestäviä, lemmikkien kannalta mukavia käyttää ja jotka ovat muutenkin käytännölliset. Erityisesti tässä mallissa on ajateltu kahden erillisen osan yhdistämisen tuovan turvaa sen osalta, ettei koiran olisi niin helppo taiteilla itseään vapaaksi valjaista. Kahden erillisen osan yhdistelmä myös mahdollistaa valjaiden asettelun ja säätämisen juuri omalle lemmikille sopivaksi.

Malli on aika perus Y-valjas, jossa pintamateriaali on valmistettu hyvin kulutusta kestävästä nailonista. Sisämateriaali on hengittävää polyester mesh-kangasta. Valjaissa on sivuissa "Hook & Loop" tarrapinnat, kuin myös valjaiden päällä ja edessä. Näihin on saatavilla erilaisia heijastinosia, patcheja ym.

Valjaissa on myös MOLLE-kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa erinäisten erillisten taskujen ja laukkujen kiinnityksen valjaisiin. Valjaiden etuosassa kiinnitys metallisoljilla, sivuissa muoviset kiinnityslukot. Muoviset pistolukot kiertävät nimellä "POM-buckles", eli ne ovat käytännössä kestävimmät mahdolliset muoviset kiinnityslukot.

Valjaissa on metallinen D-rengas sekä edessä että selkäpuolella. Valjaissa on myös kahva yllättäviä tilanteita varten, joskaan sekään ei takaa etteikö omistaja joudu pöpelikköön koiran perässä kun tämä päättää ponkaista jäniksen perään... Kahvasta tietysti on myös hyvä auttaa koiraa hankalammissa paikoissa.

Valjaat eivät ole konepestävät, ainoastaan käsinpesu! Ei voi myöskään kuivattaa kuivausrummussa. Suorassa auringonvalossa kuivattamista tulisi myös välttää, sillä se saattaa haalistaa valjaiden väriä.

 

L-koon mitat:

Kaulanympärys: 44-75 cm

Rinnanympärys: 60-85 cm

Vatsan pituus: 30-38 cm

Selän pituus: 29 cm

Painosuositus: 23-36 kg

 

Kaikissa kysymyksissä voi olla yhteydessä yaqverkkokauppa@gmail.com ja kannattaa myös vierailla verkkokaupan puolella yaq.vilkas.shop

 

Lahjoitamme 3 % myynnistämme Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistykselle! 60 € ylittävistä ostoista emme peri toimituskuluja erikseen. Voit ostaa useamman tuotteen ja tulevat samassa paketissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 3 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.