Kuvaus

TALIKA EYE DETOX® CONTOUR GEL, THE RADIANT EYE CONTOUR GEL. ANTI DARK CIRCLES AND EYE BAGS FIRMING GEL CONTOUR.
5 ML (.17 FL.OZ) MADE IN FRANCE. PAKATTU KYNÄMÄISEEN PUTKILOON, JOSTA SEN PEHMEÄLLÄ SILIKONIKÄRJELLÄ ON HELPPO ANNOSTELLA PIENI MÄÄRÄ GEELIÄ SILMÄNYMPÄRYKSILLE. TUOTETTA VOI MYÖS LEVITTÄÄ SORMIN.

TALIKAN VIRKISTÄVÄ JA KIINTEYTTÄVÄ DETOX-SILMÄNYMPÄRYSGEELI ON SILMÄNYMPÄRYSTEN TUMMUUTTA JA TURVOTUSTA EHKÄISEVÄ JA VÄHENTÄVÄ HOITOGEELI, JOKA AUTTAA TUKEMAAN LUONNOLLISTA LYMFAKIERTOA HERKÄLLÄ IHOALUEELLA. KATSEESTA TULEE VIRKEÄMPI JA SILMÄNYMPÄRYSIHO NÄYTTÄÄ LEVÄNNEELTÄ.

"STIMULOI NESTEEN MIKROKIERTOA, KOSTEUTTAA IHON YLIMPIÄ KERROKSIA, SUOJAA SILMÄNYMPÄRYKSIÄ ULKOISILTA RASITUKSILTA, HÄIVYTTÄÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ. SILMÄNYMPÄRYSIHOSTA TULEE VAALEAMPI, JÄNTEVÄMPI, NUOREKKAAMPI SEKÄ LEVÄNNEEN NÄKÖINEN. SEN SISÄLTÄMÄT BIOPEPTIDIT STIMULOIVAT KOLLAGEENIN MUODOSTUMISTA, PARANTAVAT KUDOKSEN JÄNTEVYYTTÄ EHKÄISTEN NESTEEN JA SINERTÄVIEN PIGMENTTIEN VAPAUTUMISTA IHON PINTAAN. VALKOINEN LUPIINI KOSTEUTTAA, KORJAA JA UUDISTAA IHOA. MANTELIPROTEIINIT SILOTTAVAT JA NAPAKOITTAVAT IHOA. RUISKUKKAVESI KOSTEUTTAA JA SILOTTAA. HEVOSKASTANJAUUTE VILKASTUTTAA HIDASTUNUTTA NESTEKIERTOA JA VÄHENTÄÄ TUMMUUTTA JA TURVOTUSTA.

NORMAALIKOKO ON 1,8 ML JA SEN ILMOITETAAN RIITTÄVÄN 30 KÄYTTÖKERTAAN, JOTEN TÄMÄ ERIKOISSUURI KOKO 5 ML RIITTÄÄ YLI 83 KÄYTTÖKERTAAN (TODELLA PIENI MÄÄRÄ RIITTÄÄ).

NORMAALIKOON 1,8 ML HINTA ON EDULLISIMMILLAAN 29,50€ (BEAUTYBAY), EBAYN HINTA ON 45,70€ (39,98£) ELI TÄMÄ ISO KOKO 5ML MAKSAISI NIISTÄ LASKETTUNA 81,94€-126,95€. NYT EDULLISIMMASTA HINNASTA YLI 60% JA KALLIIMMASTA HINNASTA LÄHES 75% ALENNUS!!

PARI KUUKAUTTA SITTEN OSTETTU TRAVEL KIT PAKKAUS (RIPSISEERUMI JA DETOX-GEELI) TAXFREE-KAUPASTA JA TÄMÄ TUOTE JÄI MINULLE TARPEETTOMAKSI. SÄILYY KÄYTTÖÖNOTON JÄLKEEN 6 KK. MUKAAN TULEE KÄYTTÖOHJE. TUOTE ON AVAAMATON JA KOKEILEMATON (OSA KUVISTA ON OTETTU NETISTÄ).


Hakusanat: Detox -silmänympärysgeeli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

32 €
Sulkeutuu 3 h 15 min 40 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 € Sulkeutuu 3 h 15 min 40 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.