Tuote on myyty käyttäjälle huomoh hintaan 12 €

Kuvaus

hyväkuntoiset

3 :

Tämä levy sisältää jaksot 9-12. Lisan koulunkäynti ei ota sujuakseen, joten hänen äitinsä haluaa lähettää hänet yksityiskouluun. Apua, hajoaako Tallijengi? Carole muistaa äitinsä kuoleman kun hän aloittaa harjoittelun eläinlääkärin vastaanotolla. Kun Cobolt vielä kaiken kukkuraksi vahingoittuu vakavasti on Carolen mieli todella maassa. Onni kuitenkin kääntyy hänen todetessaan Delilahin kantavan Coboltin vasaa. Phil puolestaan selvittää Prancerin oudon käytöksen syyn.

6 :

Tämä levy sisältää jaksot 22-26. Lisan äiti pyytää Veronicaa heille asumaan siksi aikaa kun hänen vanhempansa ovat matkoilla. Carole ja Stevie pahoittavat mielensä kun Veronica paljastaa, mitä Lisa on heistä päiväkirjaansa kirjoittanut. Lisa ja Veronica valitaan suunnittelemaan Pine Hollowin vuotuisia naamiaisia. Maxin ja Deborahin häitä valmistellaan kuumeisesti, mutta vakava onnettemuus aiheuttaa mutkia matkaan.

7 :

Tämä DVD sisältää Tallijengin toisen tuotantokauden jaksot 1-4. Pine Hollowiin saapuu Ranskasta hyvin arvokas hevonen, joka karkaa ja joutuu vaaraan. Lisäksi tallilla pyörii näpistelijä, sekä vierailee kaunis ranskalainen juniorimestari Dorothèe Doutey.

KAUPANPÄÄLLE :

huonokuntoiset  8 ja 10 dvd:t (paljon pintanaarmua)

suomitekstit ja kannet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.8.2018 14:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.