Kuvaus

UPEA NELIOSAINEN ISOKOKOINEN RUNSAASTI KUVITETTU KIRJASARJA

1. OSA;  SUOMI JOUTUU TALVISOTAAN 

-Tarton rauhasta talvisotaan. Maanpuolustussuunnitelmat. Ylimääräiset harjoitukset - liikekannallepano, joukkojen keskittäminen ja sotavalmius. Linnoittamistoiminta. Neuvostojoukot ja niiden alkukeskitys. 

2. OSA;  SOTATOIMET KARJALAN KANNAKSELLA

-Ryhmitykset ja suunnitelmat. Suojajoukkotaistelut, Torjuntataistelut pääasemassa joulukuussa. Asemasotaa Kannaksella tammikuussa. Neuvostojoukkojen hyökkäys ja II Armeijakunnan taistelut pääasemassa. Väliaseman ja Viipurinlahden itärannan taistelut Länsi-Kannaksella. Vetäytyminen väli-asemasta sekä taistelut taka-asemassa Länsi- ja keski-Kannaksella. Taistelut Viipurinlahdella. Neuvostojoukkojen suurhyökkäys Itä-Kannaksella. Sotatoimet Karjalan kannaksella - loppukatsaus.

3. OSA;  SOTATOIMET LAATOKAN JA JÄÄMEREN VÄLILLÄ

-Laatokan meripuolustus, puolustaa laatokan rannikkoa ja saaristoa. IV Armeijakunta torjuu Laatokan ja Uimaharjun välisellä alueella vihollisen. Ryhmä Talvela lyö Korpiselän ja Ilomantsin suuntaan edenneet vihollisvoimat. Pohjois-Suomen ryhmä suojaa Uimaharjun-Paateneen tasan pohjoispuolella olevan alueen. Lapin ryhmä puolustaa Pohjois-Suomea.

4. OSA;  SODASTA RAUHAAN, PUOLUSTUSHAARAT JA ERÄÄT ERITYISALAT

-Suomen tie rauhaan. Ulkomaiset vapaaehtoiset. Ilmapuolustus talvisodassa. Väestönsuojelu. Meripuolustus. Kotijoukot, vapaaehtoinen maanpuolustustyö. Päämaja ja eräät erityisalat. Sotatalous. Huollon toiminta. Demobilisaatio ja siirtyminen uuteen puolustusjärjestelmään. Talvisodan tappiot.

-Kovakantiset, 1978-81, painetut, yht yli 1400-sivua.
-Kansipaperit puuttuvat, muuten erittäin hyväkuntoiset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

70 € Sulkeutuu 2 vrk 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.