Kuvaus

"Tampere - tehtaiden ja puistojen kaunis kaupunki." Komea ja hauska kartta sekä kääntöpuolella turistiesite Tampereesta. Taitettuna esite on postikorttikokoa. Avattuna n. 57 cm x 58,5 cm. Esiteosiossa tekstit englanniksi, ranskaksi, venäjäksi sekä tietysti ruotsiksi ja suomeksi. Lyhyt teksti antaa vinkkejä, mitä kannattaa nähdä ja missä kävellä sekä liikkua. Lisäksi mukana on Tampereen liikennelaitoksen paikallisliikenteen tuolloiset linjat, jotta turisti käyttäisi niitäkin. Lisäksi havainnollistava "Tampere - Pirkanmaan keskus" -tiekartta -tyyppinen ratkaisu esitetekstien lomassa, myös kuvassa näkyvissä.

Kartta mukavasti "käsin tehdyn" oloinen erilaisine piirroksineen rakennuksista ja nähtävyyksistä, värikäs ja viehättää ainakin omaa silmääni. :) Ylävasemmalla Tampereen vaakuna. Kartan suhde 1:10 000. Maanmittaushallituksen kirjapaino, Helsinki 1958. Tuolloinen hintakin on jäljellä: 100 mk.

Hyväkuntoinen; ei repeämiä tai rikkoumia, ei tahroja, värit kohdallaan (kansi toki hieman haaltunut - ikäähän kuitenkin on). Paksua, tukevaa paperia, erinomainen käyttöön vieläkin... Kts. yst. kuvat. Kokoon taitettaessa esitteessä päällimmäiseksi jää alaoikealla oleva kuva, jonka kokoiseksi esite siis taittuu.

Mikäli kaipaat lisätietoja tai -kuvia, ota ihmeessä yhteyttä - vastaan 24 h sisällä. :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 8 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,50 € Sulkeutuu 42 vrk 8 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.