Tuote on myyty käyttäjälle muhlitar hintaan 6,95 €

Kuvaus

Tapaus Punahilkka  -  DVD


Alkuperäisnimi:  Hoodwinked

 

Moni tuntee klassisen sadun Punahilkasta. Mutta moni ei tiedä, että osallisilla on erilaiset versiot siitä, mitä oikeasti tapahtui. Kertomus alkaa, kun eläinmaailman poliisietsivät on kutsuttu isoäidin metsämökkiin. Haastatteluun joutuvat Punahilkka, susi, isoäiti ja puunhakkaaja. Syytteitä riittää: murto, yleisen järjestyksen häirintä, aikomus syödä sekä kirveen käsittely ilman lupaa. Mutta se mikä ensi näkemältä vaikuttaa selviöltä, ei ehkä pidäkään paikkaansa.

Kukaan epäillystä ei myöskään näytä olevan se, joka väittää olevansa. Heillä on outoja salaisuuksia, eikä kenellekään tuota vaikeuksia valehdella. Poliisit saavat pian selville, että viattomalta vaikuttava Punahilkka tietää elämästä enemmän kuin uskoisi, iso paha susi on täysin väärinymmärretty, isoäidillä on salainen elämä ja puunhakkaaja ei olekaan sellainen puupää kuin antaa ymmärtää. Pähkähullu tietokoneanimoitu komedia tuo klassisen sadun Punahilkasta 2000-luvulle

 

Ohjaus
Cory Edwards

Käsikirjoitus
Cory Edwards
Todd Edwards

 

Puhumme myös Suomea ja Ruotsia!

Kesto
77 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-7

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2018 22:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.6. klo 16:36

"Mutta kirjaston tietokoneen DVD asemassa tämä ei näy." Siis toimii ilman mitään vikaa siis.

19.6. klo 21:09

Ok, on hyvin mahdollista ettei DVD-laitteesi jostain syystä toista puhtaasti tätä julkaisua.

19.6. klo 16:35

...yhteensopiva tämän tuotteen kanssa. Mahdollista, että se tekee saman fugin kaikkien tämän levyjen kanssa. En ymmärrä syytä.

19.6. klo 16:33

Siis se fugi kohta alkaa kohdasta 55:20 (Kun ovi menee kiinni) ja kestää 90 sek. Mutta kirjaston tietokoneen DVD asemassa tämä ei näy. Minulla tavallinen TV DVD laite, mutta ei koskaan tälläistä fugia ollut. On mahdollisuus, että laitteeni ei ihan ole...

18.6. klo 10:23

Ostin tämän tuotteen toiselta myyjältä, mutta 57 min kohdalla tai sen jälkeen siinä oli toiminta vikaa, mietin vain että onko tämä sama vika kaikissa levyissä vai pelkästään tässä ostamassani?

19.6. klo 14:34

Testasin juuri ja tämä ainakin toimii täydellisesti. Osta pois....