Kuvaus

TAPIO WIRKKALAN 6kpl. KEITTOKUPPIA LAUTASINEEN malli Polygon, suomeksi "monikulmio" Dekor Sunion "vaaleanvihreä reuna" valmistaja Rosenthal Studio-linie, Germany. viimeinen kuva: Wirkkalan käsinkirjoitus, mikä on jokaisessa lautasessa.
Kupin halkaisija 9cm, korkeus 4,5cm, lautasen halkaisija 15cm. Vähän käytetty, ehjä, ei säröjä.
Tarjoan kaikki 6 soppakuppia lautasineen yhdessä.

Polygon muodon TAPIO WIRKKALA suunnitteli vuonna 1963 Rosenthal´ille. Polygon, monikulmio ruokailu- ja kahviastiasto palkittiin "Hyvä teollinen muotoilu "/ IF 1983 palkinnolla. Polygon on tuotu markkinoille useilla eri kuviolla. Myös eri kokoisia maljakoita ja eri kuvioilla.
Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä sen luomisen jälkeen.

TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; vuosisata (Century), koostumus (Composition), käyrä (Kurve), monikulmio (Polygon), vyötärö (Taille) ja muunnelma (Variation). Service Century on sisällytetty Centre Georges Pompidou'n nykyaikaiseen muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Vuonna 1964 hänen töitään esiteltiin Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkala sai vuonna 1968 Rosenthal-posliinisen Rotundan, Medaglia d'Oro. Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko.
Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.

Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

Kompaktikirje enintään 50g: mitat 23,5x12,5x1cm 2,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€. = 4,50€
Suurkirje enintään 500g: mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 4,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€. = 6,50€
Maxikirje enintään 1000g: mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 7,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€ = 9,50€
Maxikirje enintään 2000g: mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 17,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€ = 19,50€

Paketti alle 2kg 9,50€ ( mitat korkeintaan Pituus x leveys x korkeus = 90cm ) Tähän suosittelen ota kuljetusvakuutus, hinta 2,50€.
Kuljetusvakuutus sisältää: korvaus arvo enintään 50,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Paketti 2 - 5kg 18,00€ - Sisältää kuljetusvakuutuksen: korvaus arvo enintään 500 euroa. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Tilinumeroni saat viestissä, jonka huuto.net lähettää

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 22 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

90 € Sulkeutuu 2 vrk 22 h 2 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.