Kuvaus

Tappajan näköinen mies (DVD) uusi ja muoveissa.

Viktor Kärppä (Samuli Edelmann) on inkeriläinen paluumuuttaja ja entisen Neuvostoliiton spetsnaz-erikoisjoukkojen sotilas. Noista vuosista Kärpälle on jäänyt kyky selviytyä fyysisistä vaaroista ja kiperistä tilanteista.

Helsinkiin asettunut Kärppä haluaisi olla kunniallinen rakennusalan yrittäjä ja perheenisä. Se ei yrityksistä huolimatta onnistu, sillä Kärpän taitoja haluavat hyödyntää niin Venäjän kuin Suomenkin tiedustelupalvelut, Pietarin mafia ja lukuisat pikkurikolliset.

Erään työmatkansa jälkeen Kärppä joutuu tahtomattaan keskelle Venäjän sisäistä valtataistelua ja vaaraan joutuvat myös Kärpän läheiset ihmiset. Kärppä hakee apua niin Pietarin mafialta kuin Venäjän suurlähetystöstäkin, mutta joutuu toteamaan, ettei voi luottaa kehenkään. Joku tuntuu olevan Kärppää aina yhden askeleen edellä.

Pian Kärppä huomaa olevansa samaan aikaan sekä Supon etsintäkuuluttama että palkkatappajien tähtäimessä. Pelastaakseen perheensä ja itsensä Kärppä tarvitsee apua vanhalta ystävältään rikospoliisi Teppo Korhoselta (Martti Suosalo) ja veljeltään Alekseilta (Ville Haapasalo).

Ohjaus: Lauri Nurkse

Näyttelijät: Samuli Edelmann, Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää, Krista Kosone, Anni-Kristiina Juuso, Katja Küttner, Onni Tommila, Mikko Nousiainen, Pirkka-Pekka Petelius, Rami Peltonen, Katja Kukkola, Maria Ylipää, Ramin Sohrab, Sami Huhtala

Valmistusvuosi: 2016

Kesto: 1 h 31 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.35:1

Ääni: Suomi / Venäjä - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Bonukset

  • Näin tehtiin elokuva Tappajan näköinen mies
  • Musiikkivideo: Von Hertzen Brothers - The Destitute
  • Traileri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12,90 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 14 h

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,90 € Sulkeutuu 1 vrk 14 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.