Kuvaus

Tarja Lappalainen: MALLIMAMMA MARJO SJÖROOS. 2008 Päivä Osakeyhtiö. 126-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

 

Mallimamma Marjo Sjöroos (2008) teoksessa tutustutaan ihmiseen ilmiön takana, kuljetaan Marjo Sjöroosin rinnalla hänen lapsuusvuosistaan tähän päivään. Omalta näköalapaikaltaan hän pohtii muotimaailman ilmiöitä ja avaa rehellisesti myös sisintään. Marjo Sjöroosin 1998 perustama mallitoimisto Fashion Team on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä mallitoimistoista. Nykyään sillä on toimisto myös Helsingissä. Vuonna 2001 Fashion Team palkittiin ansiokkaasta ja tuloksellisesta yrittämisestä Vuoden yrittäjä -palkinnolla. Marjo Sjöroosin ohjauksessa monista nuorista naisista on kehkeytynyt kansainvälisen tason kaunottaria. Marjo Sjöroos on kertonut uskostaan julkisuudessa avoimesti. ”Kun katson taaksepäin, näen elämässäni Jumalan puhetta, rukousvastauksia ja suoranaisia ihmeitä.” Monet käännekohdat ovat herätelleet ja muovanneet häntä vuosien mittaan. Elämänsä suurimpana löytönä hän pitää uskon lahjaa. Hän tunnustaa turvautuvansa päivittäin taivaalliseen Isäänsä. ”Hiljaisimmatkin huokaukset Hän kuulee”, Marjo Sjöroos vakuuttaa.

 

Tarja Lappalainen on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja sosionomi. Hän on julkaissut teokset Rukoileminen hoitomenetelmänä (1994), Ehditkö istua vierelläni? (1998), Auttamistyö kotona (1998; toim. yhdessä Aune Turpeisen kanssa), Omaishoitajan kirja (1999), Usko tai älä: Kertomuksia ihmisistä ja Jumalan ihmeistä (2001), Tie uuteen: Kristillisen päihdeyhteisön merkitys päihteen käyttäjälle (2005), Mallimamma Marjo Sjöroos (2008), Urheilukirurgi Sakari Orava: Meillä ja maailmalla (2009), Ruijansuomalaisten elämää: Historiaa ja tarinoita Jäämeren rannalta (2011; valokuvat Jari Aho; Fra finske skoger til Ishavet : Ruijafinnenes historie og fortellinger), Kansalliskirjailija Juhani Aho (2011 Martti Turtola ja Tarja Lappalainen) ja Surulle aika jättää hyvästit (2012).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 81 vrk 14 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 81 vrk 14 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.