Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

J.R.R. Tolkien Taru Sormusten Herrasta II: Kaksi tornia äänikirja osa 1, levyt 1-10. WSOY.


" Taru Sormusten Herrasta on kaikenikäisten klassikko, tulvillaan seikkailua, jännitystä ja huumoria. Tolkienin eepos sijoittuu omaan maailmaansa Keski-Maahan ja sen romanttiseen kokonaisuuteen, jolloin maata asuttivat uljaat haltiat, pelottomat ihmiset, sitkeät kääpiöt - ja hobitit.

Hobitit ovat vähäpätöinen kansa, joka rakastaa elämän yksinkertaisia iloja, maalaisruokaa, olutta ja kessua. He ovat pienikasvuisia ja iloluontoisia, laiskojakin, mutta pohjimmiltaan sisukasta lajia. Kun tummat pilvet alkavat kerääntyä Keski-Maan taivaalle ja mantereen mahtavien silmät ovat muualla, joutuvat pienet ja hiljaiset tekemään sankaritöitä.

Kaksi Tornia jatkaa tarinaa. Sormuksen saattue on hajonnut. Merri ja Pippin joutuvat örkkien käsiin, mutta Frodo ja Sam jatkavat matkaa kohti Mordorin häämöttäviä varjoja. Samalla Rautapihassa käydään toista taistelua. Hobitit joutuvat nyt todistamaan kuuluisan sitkeytensä ilman Gandalfin suojelusta.

Komean lukutulkinnan tekee Heikki Määttänen, joka teki pitkän elämäntyön näyttelijänä Radioteatterissa ja tv:ssä, ennen menehtymistään tammikuussa 2002. Koko Tolkien-trilogia äänitettiin vuosina 1991-92 kirjailijan 100-vuotisjuhlan kunniaksi ja digitaalimasteroitiin tänä vuonna cd-tuotantoa silmälläpitäen. "

Lukija: Heikki Määttänen
Suomennos: Kersti Juva, Eila Pennanen ja Panu Pekkanen
Äänitys: Tuotantotalo Werne Oy 1991-92
Digitaalinen re-masterointi: CD-linja Oy / Juhani Salmela
Levynvalmistus: CD-linja Oy 2003
Laajuus: osa 1: levyt 1-10 / osa 2: levyt 11-20
Levyt ja kotelo hyvässä kunnossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
34 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.2.2020 21:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.