Kuvaus

harvinaisempi juhlaboksi disney klassikko numero 37

kuvien mukainen boksi

tarzan 1999   85min

tarzan 2 2005 68min

boksissa on kolme dvd levykettä todella runsaasti ns bonus materiaaleja.

''huomioitu hinnassa'' boksissa pientä kulumaa, dvd:ssä voi kirkkaassa valossa havaita ns hiusjälkikulumaa. ei vaikuta toistoon . läpi katsotut piirretyt elokuvat.

- tarzan 

Tarzan valloittaa viidakon ja katsojien sydämet Disneyn vauhdikkaimmassa piirroselokuvassa. Tartu siis liaaniin ja heittäydy mukaan huimaan seikkailuun!

Poikasensa menettänyt gorillaäiti Kala adoptoi orvon Tarzanin ja haluaa kasvattaa hänestä oikean gorillan. Lauman johtajan Kerchakin mielestä Tarzan on liian erilainen, mutta Kalan mieliksi hän antaa pojan jäädä laumaan. Tarzan elää kepposten täyttämän lapsuuden muiden eläinlasten kanssa ja hänestä tulee taiturimainen kiipeilijä, joka viilettää puusta toiseen korkealla maanpinnan yläpuolella.

Kasvaessaan suuremmaksi Tarzan saa todeta, että viidakko kätkee varjoihinsa myös vaaroja. Varsinainen seikkailu alkaa, kun viidakkoon saapuu tutkija Porter mukanaan herkällä liipasinsormella varustettu eränkävijä Clayton, joka haluaa saada gorillat saaliikseen. Tarzan ryhtyy taisteluun pelastaakseen ystävänsä ja ansaitakseen Kerchakin kunnioituksen. Samalla hän tutustuu Porterin kauniiseen tyttäreen Janeen, eikä mikään ole enää kuten ennen

Lisämateriaali
» Muistipeli viidakossa
» Banaanien kerääminen
» Claytonin ansat
» Disneyn tietopaketti: Elämä viidakossa
» Kommenttiraita
» Vaihtoehtoinen alku
» Terk löytää ihmisten leirin
» Musiikkivideo

- tarzan 2

Disney Klassikko Tarzanista alkanut tarina jatkuu elokuvassa Tarzan 2 viidakon kuninkaan uusilla huimilla seikkailuilla ajalta, jolloin hän oli pieni! Pienenä on vaikeaa tehdä vaikutus vanhempiin. Etenkin, jos on nimeltään Tarzan ja pitäisi tehdä vaikutus gorillauros Kerchakiin. Tarzan ei kykene kiipeilemään puissa yhtä ketterästi kuin gorillat, hän on erinäköinen ja huolimatta hyvistä ystävistään Terkistä ja Tantorista hän tuntee itsensä joskus yksinäiseksi. Pettynyt Tarzan lähtee vaaralliseen viidakkoon ja joutuu Synkvuorelle. Se on paikka, jossa asuu pelätty hirviö Zugor, jota kukaan ei ole nähnyt. Mutta kun 
Tarzan seisoo silmätysten Zugorin kanssa, hän tajuaa heti, että heillä on jotain opittavaa toisiltaan 
Tarzan 2 vie katsojansa villiin viidakkoon, jossa on tarjolla jännittävä sankaritarina, mukavia jälleennäkemisiä ja Phil Collinsin uutta musiikkia!

Lisämateriaali
» Apinoi apinaa  Peli
» Musiikkivideo
» Terkin ja Tantorin viidakkokoulu
» Kulissien takana

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 77 vrk 17 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 77 vrk 17 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.