Kuvaus

Tämä hyvin erikoinen " Pitkäpoika" taskuveitsi on tarkoitettu koemaistamiseen ja monilla elintarvike messuilla oli tälläisiä käytössä. Idea on kapealla  mutta pitkällä terällä maistaa syvältä juustoa ja kinkkua tms, millainen on maku ja kypsyysaste. Kahvassa on Saksan Pohjoisen osavaltion värit ja textiä "  Hyvää Holstein osavaltiosta ".

Pituus avattuna on 22 cm ja terän pituus on 9,5 cm. Kahvojen sivulevyt imitoivat norsunluuta, mutta ovat varmaan eräänlaista 1950 luvulla suosittua muoviseosta kuttaperkkaa. Terän juuressa on valmistajan merkki ja logo, on HUBA = Hugo Bauermann ,  Solingen Saksa , Solingen on eräänlainen puukko ja teräase, saksi  kaupunki. Sakset ovat usein SOLINGEN kaupungista. 

Saksan Puukko ja teräase keräilijöiden seurat ja yhdistykset ylläpitävät monia internet kyselypalstoja  ja esim. messeforum sivuilla kysytään tälläisen veitsen arvoa, vastaus on noin 50-60 euroa.

Tehdas on perustettu vuonna 1921 ja tämän valmistus ajoittunee vuosiin 1950-1960. Paino 51g

WF12JL501 Puukko Teräase veitsi keräilijälle eräänlainen erikoinen "Pitkäpoika " linkkari. Käytetty. Koe maistaminen oli elintarvike messuilla suosittua, oli makkaraa, juustoa jne.. ja siitä sai jokainen vetää oman pikku siivunsa ;)

Kun maailma muuttui ja kokemuksen ja käsityötaidon tilalle astuivat "jenkkilässä " koulutettu ekonomi sukupolvi, niin traditiot ja hyvä tuotteen maku jäivät taka-alalle ja alettiin puhua vain rahasta, kuinka paljon voittoa ME SAAMME .....kun elintarvikkeen maku ei täysin miellyttänyt kaikkia, niin uusi sukupolvi sanoi: " Ei hätää, sijoitamme mainoksiin sen rahan, mikä muuten pitäisi sijoittaa tavaran valmistuksen ketjuun ja parantaa makua..."  ....mutta kuka ostaa sitä? Maku on kitkerä?   Markkina-arvot ja voitto, rahan ahneus sukupolvi keksi heti vastauksen: Me mainostamme, että yritimme tehdä mausta vanhaa tradiotionaalista makua....kyllä kansa uskoo mainoksia ja tuo meille heidän rahansa. 

Omasta kokoelmastani. Puukko ja teräase kokoelmani oli suuri, mutta yhä on niitä jäljellä.... monilla muillakin on yli 50 puukkoa ja terä asetta kokoelmassaan, joillakin jopa yli 500 erilaista..... Puukko maailma on mielenkiintoinen...  Huuda lisää tavaraa samaan pakettiin, ole hyvä.  Kohde on Hampurissa, Saksa.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 15 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35,90 € Sulkeutuu 29 vrk 15 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.