Kuvaus

 

Suomi leffat

ETEENPÄIN ELÄMÄÄN (1939, 1h 40min)
Eletään 1900-luvun alkua ja senaattori Harmeliuksen veljenpoika (Tauno Palo) taistelee venäläistä sortovaltaa vastaan. Tukea ajatuksilleen hän saa kartanon sisäköltä (Regin Linnanheino). Nuoret rakastuvat toisiinsa, mutta kohtalo ja muuttuva maailma erottaa heidät toisistaan.

ONNI PYÖRII (1942, 1h 40min)

Toivo Särkän elokuvassa Tauno Palo esittää maalaispoikaa, joka lähtee suurin toivein Helsinkiin, mutta joutuu pian huijareiden piiritykseen. Musiikkipitoisen elokuvan teemana soi suosittu laulu "Väliaikainen". Tauno Palon rinnalla näyttevät Regina Linnanheimo, Hanna Taini ja Aku Korhonen.

AVIOLIITTOYHTIö (1942, 1h 41min)

Hannu Lemisen ohjaama Avioliittoyhtiö on taitavasti ohjattu vauhdikas komedia täynnä nokkelaa vuoropuhelua ja herkullista tilannekomiikkaa. Birgit Kronström on räiskähtelevän pirteä, ja Tauno Palossa riittää karismaa parhaaseen Gary Grant -tyyliin.

LAITAKAUPUNGIN LAULU (1948, 1h 10 min)

Synninkujan kuningas, gansterihurmuri Tauno Palo on Laitakaupungin laulun keskeinen henkilö, joka pettää naisia mielensä mukaan. Ansa Ikonen esittää sosiaalitarkastajaa jonka rakkaus muuttaa kaiken. Elokuvan on ohjannut EdvinLaine.

PROFESSORI MASA (1949, 1h 22min)

Matti Kassilan komediassa Tauno Palo esittää professoria joka ei hyväksy satamatyöläisen lakkoa. Kuinka käy professorille, kun hän hetken päähänpistosta päättää pestautua satamaan töihin salanimellä Masa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

18,25 €
tai
Sulkeutuu 36 vrk 24 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18,25 € Sulkeutuu 36 vrk 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.