Tuote on myyty käyttäjälle Waterman2 hintaan 10,95 €

Kuvaus

TAUNO PALO KOKOELMA 4

SISÄLTÄÄ ELOKUVAT -

ONNELLINEN MINISTERI

PUCK

SE ALKOI SATEESSA

NISKAVUOREN AARNE

ONNELLINEN MINISTERI-

MAINOSTOIMISTON ALUSVAATEMAINOKSESTA TULEE JÄTTIMENESTYS, MUTTA MINISTERILLE SE AIHEUTTAA SKANDAALIN, KOSKA MALLI NÄYTTÄÄ AIVAN HÄNEN TYTTÄRELTÄÄN. TOIVO SÄRKÄN RÄISKYVÄ JA GEORGE DE GODZINSKYN MUSIIKILLA HÖYSTETYN PÄÄOSISSA LOISTAVAT TAUNO PALO JA BIRGIT KRONSTRÖM.

VALMISTUSVUOSI 1941

KESTO 2H

PUCK-

SÄVELTÄJÄ RAIMO KAARNA RAKASTUU VIEHÄTTÄVÄÄN LIISAAN, JOKA TYÖSKENTELEE MUOTILIIKKEESSÄ JA HARRASTAA MUSIIKKIA. HEIDÄN ONNEAAN VARJOSTAA KUITENKIN SALAISUUS LIISAN MENNEISYYDESTÄ. HANNU LEMISEN ELOKUVAN TÄHTIPARINA OVAT TAUNO PALO JA HELENA KARA.

VALMISTUSVUOSI 1942

KESTO 1H 32MIN

SE ALKOI SATEESSA-

KUN MYRSKY YLLÄTTÄÄ NUOREN NAISEN, HÄN HAKEE SUOJAA KALASTUSMAJASTA JA LÖYTÄÄ SIELTÄ SALAPERÄISEN MIEHEN. TAUNO PALO JA EILA PEITSALO OVAT PÄÄOSISSA ROMANTTISESSA KOMEDIASSA JOSSA RIITTÄÄ HUUMORIA JA VAUHDIKKAITA JUONENKÄÄNTEITÄ!

VALMISTUSVUOSI 1953

KESTO 1H 25MIN

NISKAVUOREN AARNE-

NISKAVUOREN AARNE ON MENNYT UUSIIN NAIMISIIN JA JÄTTÄNYT TILAN ENTISEN VAIMONSA MARTAN JA PEHTOORIN HOITOON. KUN PEHTOORIN JA MARTAN VÄLILLE KEHITTYY SUHDE, VANHA EMÄNTÄ LÄHTEE KAUPUNKIIN VAROITTAMAAN AARNEA TILAN KOHTALOSTA. EDVIN LAINEEN NISKAVUORI-ELOKUVAN PÄÄOSISSA OVAT TAUNO PALO, ELSA TURAKAINEN, RAUNI IKÄHEIMO JA HILLEVI LAGERSTAM.

VALMISTUSVUOSI 1954

KESTO 1H 26MIN

YHTEISKESTO 6H 23MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2018 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.