Kuvaus

ELEMENTAL on TEARS FOR FEARS  -yhtyeen vuonna 1993  ilmestynyt levy. Levyn suosikkeja olivat nimikappeleen lisäksi COLD, BREAK IT DOWN AGAIN ja GOODNIGHT SONG.

Levyssä on jokunen käytön jälki, mutta se  toimii hyvin. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2,7 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,3 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5,95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

All songs written by Orzabal/Griffiths, except * written by Orzabal.

"Elemental" – 5:30 "Cold"* – 5:05 "Break It Down Again" – 4:31 "Mr. Pessimist" – 6:16 "Dog's a Best Friend's Dog" – 3:39 "Fish Out of Water" – 5:07 "Gas Giants" – 2:40 "Power" – 5:49 "Brian Wilson Said" – 4:22 "Goodnight Song" – 3:53

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 15 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 4 vrk 15 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.