Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Janet Street-Porter : Tee mitä haluat! - Näin saat elämältä kaiken tuhlaamatta aikaa, rahaa ja vaivaa


Englantilainen televisiokasvo ja kolumnisti Janet Street-Porter tunnetaan terävistä mielipiteistään ja tinkimättömästä asenteestaan. Neljästi naimisissa ollut kuusikymppinen nainen puhuu nyt suunsa puhtaaksi naisiin kohdistuvista turhista vaatimuksista, älyttömistä laihdutuskuureista, mahdottomista kauneusihanteista ja liian pienistä vaatteista, hersyvän huumorin ja kivenkovan elämänkokemuksen ryydittämänä.

Oman osansa saavat muotitoimittajat, trendikampaajat, valehtelevat myyntimiehet, tylsät kaverit sekä puolisot, jotka eivät tajua mistään mitään. Mutta ennen kaikkea JSP haluaa herättää naiset huomaamaan, että elämä on liian lyhyt, jotta siitä viettäisi päivääkään noudattamalla muiden laatimia sääntöjä.  Hänen reipasta kieltäkin sisältävä teoksensa puhuttelee kaikkia naisia iästä ja asemasta riippumatta.


Painovuosi: 2009
Painos: 1.
Sivumäärä: 176
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Nemo


Varastopaikka: 168

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Sulkeutuu 112 vrk 21 h 52 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 112 vrk 21 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.