Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Teenage Mutant Ninja Turtles - Näkymättömyyden tie -DVD

Sisältää kolme jaksoa:

Näkymättömyyden tie, Harhautunut Angel ja Roskakuski

NÄKYMÄTTÖMYYDEN TIE - Teknoninjoilla on uusi olomuoto, joka tekee heistä vahvempia, nopeampia ja ennen kaikkea he voivat tekeytyä näkymättömiksi. Rafael vangitaan kuulusteltavaksi, mutta Casey onnistuu pakenemaan ja lähtee varoittamaan muita mutanttikilpikonnia. Myös Rafael pääsee karkuun ja kuvittelee olevansa turvassa, vaikka teknoninjat ovat aivan hänen kannoillaan.

HARHAUTUNUT ANGEL - Purppuralohikäärmeet ovat ryöstöpuuhissa kun mutanttikilpikonnat ja Casey sattuvat paikalle. Jengin mukana on Caseyn entinen naapuri, Angel -niminen tyttö. Casey yrittää estää Angelia joutumasta väärille teille - turhaan, sillä hän joutuu itse vangituksi. Casey viedään jengin luolaan jossa hänen on oteltava valtavan kokoisen Hunnin kanssa.

ROSKAKUSKI - Turtlesit ystävystyvät muutamien kodittomien ihmisten kanssa, jotka kummallisesti katoavat mustaan yöhön. Johtolangat vievät omituisen, suurikokoisen ja haisevan Roskakuskin jäljille. Tämä on siepannut kodittomia ihmisiä orjatyöhön kaatopaikalle josta pitäisi rakentaa Roskakuskin oma valtakunta. Näyttää siltä, että mutanttikilpikonnilla on puhdistustöitä.
 

Kuvamuoto: 4:3
Ääni: Dolby Digital Stereo - Suomi
Pituus: n. 60 min

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI 

Kaksi tavallista BLU-RAY / CD / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.9.2018 20:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.