Kuvaus

T on rap-yhtye Teflon Brothersin ensimmäinen studioalbumi. Albumin julkaisivat yhdessä Monsp ja Yellowmic.

Albumin viidestä kappaleesta on julkaistu musiikkivideot "Vexi oli velkaa", "Viimeinen puritaani", "Hikoilen ku raiskaaja", "Veljee ei voi valita" ja "Hoodilammas". Osa albumin kappaleista parodioivat tyypillistä valtavirran hip hopia. Kannen albumille on tehnyt Heikki Kuula.

Albumi nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 26.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,1 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros, other countries 4 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,1 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 3,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Viimeinen puritaani – 5.49 (mukana 2pac) Vexi oli velkaa – 3.33 Pelihimo – 4.20 (mukana Olli-PA) Malminkartanon PETO – 3.41 Sääpallo – 4.26 Hoodilammas – 4.16 (mukana Juju) Hikoilen ku raiskaaja – 3.18 In Tolu – 3.35 Ei oo ilmasii tissei – 3.31 Veljee ei voi valita – 4.31 (mukana Wety) Sä et voi mennä kotiin – 3.47 Ujo darra / Muistojen Malminkartano – 7.26 (piiloraita)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Sulkeutuu 6 vrk 8 h 14 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5,50 € Sulkeutuu 6 vrk 8 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.