Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[0116]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

OK  ISKUSSA OLEVA [kevyttä kulumaa irroitetttavassa kansipaperissa]  kovakantinen ensipainos Muslimi tai heidän kulttuurin diggareille.

Toimittaneet, William ja Marilyn Hoffer - Tehmina Durrani: HERRANI, VALTIAANI 

..on kuvaus traumaattisesta ja väkivaltaisesta avioliitosta "Punjabin Leijonan", ministerin ja Punjabin kuvernöörin Ghalam Mustafa Kharin kanssa. "Omia virheitään peittelemättä Durrani murskaa kuvitelmia satumaisesta elämästä palavasilmäisen muslimimiehen rinnalla. Vaikutusvaltaisen perheyhteisön elämä on täynnä juonitteluja ja petoksia, panetteluja ja selkään puukottamista. Samalla kirja kertoo Pakistanin poliittisista mullistuksista ja vehkeilyistä, joita Tehmina Durrani näki ja koki parin vuosikymmenen ajan suoraan myrskyn silmästä." - Nykyään Durrani on avioliitossa Punjabin nykyisen pääministerin Shahbaz Sharifin kanssa. Shahbaz Sharif on Pakistanin entisen pääministerin Nawaz Sharifin veli. Molemmat Sharifit 1999 vallan kaapannut kenraali Pervez Musraffat karkotti maanpakoon.

1. painos 

Suomentanut Liisa Paakkanen

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1995

Asiasanat: henkilöhistoria kuninkaalliset kuningashuoneet naisen-asemanaiset islam arabimaat muslimit

Kirja painaa lähes 600g

VOITTOHUUTO ja PK.  5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.12.2017 12:55

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.