Kuvaus

Todella tehokas monikäyttöinen blenderi. Musta

Blenderin moottori tuottaa 700 W huipputeholla, joka murskaa ja sekoittaa helposti erilaisia ainesosia. 6 kupin tukevalla blenderin lasipurkilla on edistynyt suorituskyky. Sen nokka on muotoiltu helpottamaan kaatamista.

Blenderilla on astianpesukoneen kestävät irrotettavat osat. Sen puhdistus on helppoa astianpesukoneen kestävän purkin, terän ja kannen ansiosta. Jatkuvassa käytössä tehosekoitin käyttää 350 W tehoa. 4 nopeusvaihtoehtoa.Terän voi vaihtaa.

*Huom. Blenderi käy vain Yhdysvaltojen pistorasiaan.

 4 nopeutta – Pehmeästä sekoittamisesta tehokkaaseen jään murskaamiseen, neljä nopeustoimintoa (low, hi, low pulse, hi pulse) selviävät helposti mistä tahansa työstä kermaisista smoothieista jäisiin juomiin jne.

4-kärkinen QuadPro-terätekniikka - 4-kärkinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoitusterä toimii kannun muodon kanssa ja luo jatkuvan virtauksen ja pyörteen, joka johtaa ainesosat suoraan teriin nopean sekoitussuorituksen saavuttamiseksi.

Paksuvalla, tukevalla blenderin lasipurkilla (6 kupin PerfectPour) on klassinen tuntu ja edistynyt suorituskyky. Sen nokka on muotoiltu helpottamaan kaatamista.

Astianpesukoneen kestävät irrotettavat osat - Puhdistus on helppoa astianpesukoneen kestävän purkin, terän ja kannen ansiosta.
700 W:n moottori – Energinen moottori tuottaa 700 W huipputeholla, joka murskaa ja sekoittaa helposti erilaisia   ainesosia. Jatkuvassa käytössä tehosekoitin käyttää 350 W tehoa. 6 kupin lasipurkin kanssa. 4 nopeusvaihtoehtoa. tervän voi vaihtaa.

Kurkkaa myös muita kohteitani. Jos ostat useamman tuotteen, pakkaan ne yhteen pakettiin ja säästät postikuluissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 1 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 29 vrk 1 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.