Kuvaus

TEHOSEKOITIN oli vuonna 1991 Lahdessa perustettu rock-yhtye. Punk-vaikutteisella musiikilla aloittaneesta yhtyeestä muotoutui myöhemmin merkittävä suomirock-yhtye, jonka läpimurtohitti oli ”C'mon baby yeah!”. Yhtyeen muita tunnettuja kappaleita ovat ”Pyydä tähdet taivaalta”, ”Asfaltti polttaa”, ”Pillitä, Elli, pillitä”, ”Maailma on sun” sekä ”Valonkantaja”. Yhtyeen kappaleiden sanoitukset kertovat muun muassa rakkaudesta ja huolettomasta rockelämäntyylistä.

Tässä on myynnissä tämän suosikkibändin v. 2002 ilmestynyt hieno kokoelma GOLDEN GREATS, joka pitää sisällään kahden levyn verran suosituimpia Tehosekoitin-biisejä.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 2,25 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,25 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

KAPPALELISTA:

CD 1

"Hetken Tie On Kevyt" "Maailma On Sun" "Kaikki On Mahdollista" "Pakko Päästä Pois" "Asfaltti Polttaa" "Lentää Lentokoneetta" "Valonkantaja" "Pahan Ilman Lintu" "Syntynyt Köyhänä" "Kaikki Nuoret Tyypit" "Pyydä Tähdet Taivaalta" "Kerran Vielä (Tie Yhteen Meidät Vie)" "Laura"

CD 2

"C'mon Baby Yeah" "Ote Irtoaa" "Pillitä Elli, Pillitä" "Mä Haluun Rauhottua" "Kadotettu Paratiisi" "Kaukaisimmalle Rannalle" "Tuu Ja Rakasta Mua" "Joku Kuten Minä" "Mä Haluaisin Ampua Ne Kaikki" "Mun Tähteni" "Ulkona" "Se Johtuu Geeneistä" "Fiksu ja Kypsä"

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,30 €
Sulkeutuu 6 vrk 23 h 38 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5,30 € Sulkeutuu 6 vrk 23 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.