Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alunperin Britannian TV-kanava BBC:lle tuotettu lastenohjelma, jossa pääosissa ovat Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai. He ovat teletapeiksi kutsuttuja eri värisiä olentoja, joilla kaikilla on päässään antenni ja televisioruutu vatsassaan. He seikkailevat ja asuvat Teletappimaassa, joka on mäkinen ruohikkokenttä. Teletapit oli ensimmäinen TV-sarja, joka oli tuotettu varta vasten pienillekin lapsille. Jaksojen tavoitteena on opettaa lapsia hauskojen leikkien avulla. Juoni on yksinkertaistettu ja kerronnan pääpaino on kuvien ja äänien tarjoamilla virikkeillä.

Teletappimaassa on paljon vihreitä kukkuloita, Siellä kasvaa kauniita kukkia ja loikkii pieniä kaneja. He asuvat futuristisessa talossa ja taivaalla loistavalla auringolla on vauvan kasvot. Mutta eipäs nyt paljasteta enää enempää, Teletappien dvd-sarjalla voit tutustua meihin tarkemmin.

Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu Teletappiväki. Tule mukaan seuraamaan ihanien Teletappien temmellystä Teletappimaassa! He ovat iloisia ja värikkäitä, hauskoja ja rakastettavia...

 

Kuvasuhde: 4:3 Full Frame 1.33:1
Ääni: Suomi, Ruotsi, Tanska (Dolby Digital 2.0)
Tekstitys: -----
Kesto: n. 54 min
Ikäraja: S


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2018 13:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.