Ilmoitus on sulkeutunut

TEMPUR Brand Store Turku
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Eerikinkatu 9, 20100 Turku.

Kuvaus

Patja on ollut muutaman kuukauden unitutkimuskäytössä ja on uuden veroisessa kunnossa. Patjan päällä on koko tutkimusjakson ajan ollut Tempur Fit -suojalakana, joka suojaa patjaa likaantumiselta ja kosteudelta. Vuoderungot, jalat ja pääty tilataan tehtaana uutena. Runkojen toimitusaika 5-6 vkoa. Vuodekokonaisuuden normaalihinta on 5530€ joten säästät  nyt 2040€!

Miksi TEMPUR®?
Tempur on tutkitusti markkinoiden paras sänky: Tempurilla on tyytyväisimmät käyttäjät, se on paras selälle, paras allergikoille, siinä on paras design ja paras laatu (Taloustutkimus 2017). Teemme yhteistyötä terveydenhoidon ammattilaisten kanssa ja maailmanlaajuisesti 75 000 terveydenhoidon ammattilaista suosittelee Tempuria. Suomessa Tempurin kanssa yhteistyötä tekee mm. Suomen Fysioterapeutit, Suomen Selkäliitto, Uniliitto, Kipu RY ja Suomen Nivelyhdistys. 

Kehon ja selän tulisi saada öisin riittävää tukea ja tässä tärkeimmässä roolissa on patja. Yöuni vaikuttaa merkittävästi vireystilaamme ja näin ollen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Siksi on tärkeää valita laadukas ja omalle keholle sopiva patja. Omaa nukkumisergonomiaa tukevan patjan valintaan kannattaa käyttää sekä aikaa että resursseja. Oikeanlainen patja tukee kehon muotoja luonnollisesti, rauhoittaa yöunta ja näin luo perustan virkeään päivään joka yö.

Patjamallistomme edustaa uniteknologian ehdottomasti parasta laatua ja  nukkumisergonomiaa vuosiksi eteenpäin
Unitutkijamme ja tuoteinsinöörimme oppivat koko ajan jotakin uutta unesta. Tämän tuloksena TEMPUR tuo jatkuvasti uusia ergonomisia ratkaisuja makuuhuoneeseen. TEMPUR-materiaali sopii vuosien kehitystyön ansiosta kaikenlaisten nukkujien tarpeita.

TEMPUR® Cloud -patjamallisto on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjan pehmeällä pintakerroksella lepäät kuin höyhenillä, mutta nautit samalla alla olevan Tempur-materiaalin hyödyistä, sillä patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan innovatiivinen TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti! Ainutlaatuinen materiaali muotoutuu kehosi mukaan jakaen vartalosi painon tasaisesti koko patjalle, lieventäen painerasitusta ja yöllistä liikehdintää. Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyyliikään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin. TEMPUR® Cloud -Patjat ovat allergiatestattuja ja käsitelty bakteereja sekä pölypunkkeja vastaan.

Cool Touch ja Quick Refresh
Patjassa on kaksinkertainen CoolTouch -ominaisuus - sekä päällisessä, että omana kerroksenaan päällisen alla. Uusi CoolTouch -päällinen imee itseensä ylimääräistä lämpöä ja tekee pintakosketuksesta patjaan raikkaan. Näin yölliset lämpötilan vaihtelut minimoituvat ja yölliset heräilyt ja kääntyilyt vähenevät.

TEMPUR Elite-patjat on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi. Patjojen yläosan päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua tai tuuletusta varten sivuun sijoitetun vetoketjunsa ansiosta. Siksi nimesimme patjan päällisen Quick Refresh päälliseksi.

Sänkykokonaisuus sisältää:
2kpl Tempur Flexible Base –vuoderunko 90x200cm (valitsemallasi verhoilulla)
1kpl Tempur Cloud Elite 25x180x200cm –patja
8kpl Valitsemasi jalka

Vuoteeseen saatavilla myös pääty lisähintaan 590€.

Soita 0458639788 ja kysy lisää tai laita sähköpostia turku@tempur.fi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 490 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.7.2019 9:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.