TEMPUR Brand Store Turku
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Eerikinkatu 9, 20100 Turku.

Kuvaus

Tämä tyyny on ollut asiakkaalla käytössä n. kuukauden. Tyynyn päällinen on pesty ja tyyny on uudenveroinen. Tyyny on S -kokoa ja sen normaalihinta on 129€, joten säästät nyt 40€!

Ergonominen tukityyny kylki- ja selkänukkujalle
Ergonomisesti muotoiltu TEMPUR Millennium on tukityyny, jonka kaksitasoinen muotoilu sopii selkä- ja kylkinukkujalle. Tyynyn keskellä nukutaan selinmakuuasennossa ja kylkimakuulla pää sijoitetaan tyynyn korkeamman reunan päälle. Tukiominaisuuksiensa vuoksi Millennium-tyyny on erinomainen niskakivuista kärsiville sekä auttaa niiden ennaltaehkäisyssä. Tyyny voi vähentää myös kuorsausta, sillä tyynyn muotoilu pitää pään linjan suorassa ja näin hengitystiet avoimena.

Tyynyyn saatavilla myös muotoon ommeltu TEMPUR FIT -tyynyliina >

Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea?
Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa useimmiten paitakokoamme.

TEMPUR Millennium -tyynyn laatutakuu ja huolto
Tiedämme tyynyjemme edustavan uniteknologian terävintä ja laadukkainta kärkeä. Siksi annamme TEMPUR Millennium -tyynylle 3 vuoden laatutakuun. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tyynyn tulee säilyttää takuuajan puitteissa ominaiskorkeutensa, eikä siinä saa ilmetä yli 2 cm:n materiaalipainaumaa. TEMPUR Millennium-tyyny on helppohoitoinen, sillä sen päällinen on irrotettavissa vesipesua varten. Päällinen voidaan pestä 60 asteessa. Tutustu lähemmin TEMPUR-materiaalin hoito-ohjeisiin sekä takuukäytäntöihin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

89 €
Sulkeutuu 79 vrk 17 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

89 € Sulkeutuu 79 vrk 17 h 31 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.10. klo 17:48

Haluaisin tiedustella,miksi asiakas on luopunut tyynystä,jos se on laitettu uudelleen myyntiin,käytön jälkeen ja uudenveroisena,jos sitä on kuukausi käytetty ja vain päällinen on pesty.

17.10. klo 18:01

Moikka. Asiakas halusi korkeamman tyynyn ja siksi tämä tyyny palautui meille. Tyynyssä ei ole mitään käytön jälkiä, se ei ole menettänyt tukiominaisuuksia tai mitenkään muuten tuo 1kk käyttö ei siinä näy. Tyyny on täysin uutta vastaavassa kunnossa. -Petri