TEMPUR Brand Store Turku
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Eerikinkatu 9, 20100 Turku.

Kuvaus

Tietoja tästä kappaleesta
Vuoteen runko ja pääty on avattu uutena paketista esille Paraisten Pop Up -myymälään 5.6.2019. Sijauspatja on ollut muutaman kuukauden unitutkimuskäytössä ja sen päällä on koko tutkimusjakson ajan ollut Tempur Fit -suojalakana, joka suojaa patjaa likaantumiselta ja kosteudelta. Vuodekokonaisuuden normaalihinta on 6088€ joten säästät  nyt 1218€! Vuode on nähtävissä ja kokeiltavissa Paraisten Pop Up myymälässä 31.8.2019 asti.

Miksi TEMPUR®?
Tempur on tutkitusti markkinoiden paras sänky: Tempurilla on tyytyväisimmät käyttäjät, se on paras selälle, paras allergikoille, siinä on paras design ja paras laatu (Taloustutkimus 2017). Teemme yhteistyötä terveydenhoidon ammattilaisten kanssa ja maailmanlaajuisesti 75 000 terveydenhoidon ammattilaista suosittelee Tempuria. Suomessa Tempurin kanssa yhteistyötä tekee mm. Suomen Fysioterapeutit, Suomen Selkäliitto, Uniliitto, Kipu RY ja Suomen Nivelyhdistys. 

Tempur Cloud Deluxe -sijauspatja
TEMPUR Cloud Deluxe -sijauspatja on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Sen pehmeällä pintakerroksella lepäät kuin höyhenillä, mutta nautit samalla Tempur-materiaalin hyödyistä, sillä patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan pehmeys joka syleilee kehoasi höyhenen kevyesti! Ainutlaatuinen materiaali muotoutuu kehosi mukaan jakaen vartalosi painon tasaisesti koko patjalle, lieventäen painerasitusta ja yöllistä liikehdintää. Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyyliikään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin. TEMPUR Cloud -sijauspatjat ovat allergiatestattuja ja käsitelty bakteereja sekä pölypunkkeja vastaan.

Vuodekokonaisuus sisältää
- 2kpl North Box Night Sky 80x200cm -vuoderunko
- 1kpl Tempur Cloud Deluxe 9x160x200cm -sijauspatja
- 1kpl North Design 160cm -sängynpääty
- 2kpl North tukijalka
- 4kpl North jalka

Voit katsoa vuoteen kokoamisohjeen YouTubesta (https://www.youtube.com/watch?v=ODwBK9Zx0M8) ja näet samalla tarkemmin, minkälainen North Box vuode on. Sänky nähtävissä ja kokeiltavissa Paraisten Pop Up myymälässä 31.8.2019 asti.

Soita 0402203820 ja kysy lisää tai laita sähköpostia turku@tempur.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 870 €
tai
Sulkeutuu 53 vrk 4 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 870 € Sulkeutuu 53 vrk 4 h 45 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.