Kuvaus

TENHO SAURÈN X 2

TENHO SAURÈN KONSTAAPELIN PARHAAT JUTUT--

ON NIIN PERUSTEELLISEN HAUSKAA ETTÄ, JUTTU KULKEE JA JENKKA SOI

KOKO KANSAN KONSTAAPELI PALAA MUISTELOISSAAN OMAAN ARMEIJA-AIKAANSA, ELÄMÄÄNSÄ MAASEUDULLA JA KÄYDÄÄN SIINÄ VÄLILLÄ MIELISAIRAALASSAKIN. OMAN OSANSA SAA MYÖS HÄMÄLÄINEN JÄYHEYS LINJA-AUTOSSA, KUIN MYÖS RUOTSALAISET SEKÄ TANSKALAISET VELJESKANSAMME. OTTAKAA SIIS TUKEVA ISTUMA-ASENTO JA VARAUTUKAAN NAURUHERMOJEN NIIN MAAN PERUSTEELLISEEN KULUTTAMISEEN.

TENHO SAURÈN ON VARMASTI SUOMEN TUNNETUIN KONSTAAPELI, JONKA OMINTAKEINEN TARINANKERRONTA NOSTAA HYMYN KAIKKIEN HUULILLE. KONSTAAPELIN PARHAAT JUTUT ON SUOMALAISEN VIIHTEEN KLASSIKKO, MIKÄ EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI. ÄÄNITE ON ALUN PERIN JULKAISTU C-KASETTINA VUONNA 1981 JA OLI JULKAISUHETKELLÄÄN MYYDYIN ÄÄNITE HUOLTOASEMALLA.

TÄMÄKIN ÄÄNILEVY:

NAUTITAAN MIELELLÄÄN KORVAN KAUTTA

SISÄLTÄÄ HUUMORIA JA VITSEJÄ LAIN SALLIMIA MÄÄRIÄ

EI SUOSITELLA TOSIKOILLE

SAATAVANA VIELÄKIN ILMAN RESEPTIÄ

JULKAISUVUOSI 2017

KESTO 25MIN

TEH SAURÈN PAR PALAT--

TUNTI SILKKAA NAURUA PERINTEISELLÄ TYYLILLÄ

YLEISÖN PYYNNÖSTÄ

LEVYLLÄ KONSTAAPELIMME PALAA MIETTEISSÄÄN ARMEIJA-AIKAANSA JA VÄISTELEE YLLÄTTÄEN LENTOKONEESTA TIPUTETTUJA HALKOJA. NYT MYÖS SELVIÄÄ, MITÄ TAPAHTUU JÄNIKSEN KÄNNISEIKKAILULLA JA MITEN PÄÄTTYY KISSOJEN NAIMAMATKA. TAUSTALLA SOITTAVA POLIISIORKESTERI SOITTAA SITTEN NIIN MAAN PERUSTEELLISESTI PIELEEN RITORANNAN KOHDALLA, MUTTA SEHÄN EI MENOA HAITTAA.

VALTAKUNNAN VÄÄRÄLEUKAISIMMAN KONSTAAPELIN PARHAAT PALAT SAMALLA LEVYLLÄ. KONSTAAPELIN PARHAAT PALAT ON SUOMALAISEN VIIHTEEN TODELLINEN KLASSIKKO JA MYYNTIMEESTYS. ÄÄNITE ON ALUN PERIN JULKAISTU C-KASETTINA VUONNA 1987 JA ON KOOSTETTU LEVYILTÄ: PARHAAT JUTUT (1981), KOOTUT SEOKSET ( 1981) SEKÄ BLYYSIT LÄIKKYY ( 1982)

TÄMÄKIN ÄÄNILEVY:

ON SAATAVISSA ILMAN RESEPTIÄ

ON TÄYNNÄ HUUMORIA JA PIKALAULUA

ON VARMA, ETTEI SOVI TOSIKOILLE

JULKAISUVUOSI 2017

KESTO 58MIN

YHTEISKESTO 1H 23MI

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16 €
Sulkeutuu 81 vrk 2 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16 € Sulkeutuu 81 vrk 2 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.