Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVAT TEKSTITETTY SUOMEKSI. 5DVD.

Banana Joe (Banaani Joe): Banaani Joen elämä on yhtä auringonpaistetta. Lokoisaa iloista oloa, ilman stressiä eteläisellä paratiisisaarella, kunnes...Joen asuinkylä on jäämässä modernin business-kulttuurin jalkoihin. Pian paikkaa pyörittävät byrokraatit ja jengit, pykälineen ja paheineen. Korruptio ja sääntöviidakko alkavat rehottaa paratiisissa, ja huoleton vapauden aurinko on jäämässä pahasti pyrkyreiden ja rahastajien varjoon. Joe ei lainkaan pidä siitä mitä on tapahtumassa, eikä ole valmis luopumaan idyllisestä paratiisistaan ilman taistelua. On aika takoa nyrkein joidenkin päähän järkeä, ja näyttää mistä kuuluu ja kuka käskee!

Crime Busters (Turpiin vaan ja onnea!): Wilbur Walshilla ja Matt Kirbyllä on paljon yhteistä. Molempia kiinnostaa helppo raha ja huoleton elämä, mutta useiden hanttihommien lopputulos on ainoastaan työttömäksi joutuminen. Wilbur ja Matt huomaavat toimivansa varsin hyvin yhdessä ja menestyksennälkäisinä he suunnittelevat helpolta vaikuttavan ryöstön. Kaikki menee kuitenkin pahemman kerran metsään, kun osoittautuu, että ryöstökohteessa onkin poliisivoimien värväystilaisuus! Ennen kuin kaverukset edes ehtivät ymmärtää mitä tapahtui, ovat he Miamin poliisin parhaimmistoa ja kadulla jakamassa oikeutta. Mutta vaikka Mattin ja Wilburin oikeustaju ja fyysiset otteet eivät aina aivan noudata poliisioppaan säännöksiä, on jälki silti murskaavan tehokasta!

Double Trouble (Turpiin vaan ja tuplaten): Kaksoisolentojen välittämiseen erikoistunut yritys saa tilauksen kahdelta äärimmäisen vaikutusvaltaiselta liikemieheltä sijaistensa etsimiseksi. Hätiin löytyvät saksofonisti Greg ja surffaaja Eliot. Kaksi huoletonta heppua, joita ei missään nimessä pitäisi määrätä minkään tärkeän vartijaksi. Greg ja Eliot suostuvat muitta mutkitta kaksoisolennoiksi, ja nauttivat täysin rinnoin hetkittäisestä elämänmuutoksesta. Mutta todellinen kulttuurishokkiaalto odottaa kuitenkin kaikkia niitä, jotka joutuvat kohtaamaan Gregin ja Eliotin uusina itsenään, ja tuhon, jonka he tuovat tullessaan!

Even Angels Eat Beans (Meidän gangstereiden kesken): Painija Charlie ja jäätelönmyyjä Sonny ovat huolettomia ja mukavia kavereita, jotka pysyttelevät poissa vaikeuksista. Mutta kun kaupungin ja alamaailman johtaja erehtyy luulemaan heitä pahamaineiseksi tappajakaksikoksi, kaikki muuttuu... Pelastaakseen omat nahkansa, Sonny ja Charlie pysyvät vaiti todellisista henkilöllisyyksistään ja pelaavat mukana hämätäkseen gangstereita. Kun Charlie ja Sonny saavat tehtäväkseen hoidella kilpaileva perhe päiviltä, ei heille jää muuta mahdollisuutta kuin ottaa ohjat omiin käsiinsä...

Go for it! (Antaa heittää!): Kun Rosco tapaa sattumalta entisen linnakundin, Dougin, on luvassa vain suoraa toimintaa. Ensitöikseen kaverukset pistävät kahvilan remonttiin, varastavat rekan ja huijaavat poliiseja. Mutta kaikki tämä on vasta alkulämmittelyä! Roscoa ja Dougia erehdytään luulemaan CIA:n superagenteiksi, ja he saavat huostaansa salkun, joka sisältää miljoona dollaria. Lisäksi edessä on reissu Miamiin, jossa heidän pitää tuurata kahta kaupungin nimekkäintä miljonääriä, joiden henki on vaarassa. Rosco ja Doug nauttivat täysin siemauksin agenttihommistaan esittäessään miljonäärejä, varsinkin kun mukaan mahtuu riittävästi tappeluita, takaa-ajoja, tappeluita, vaarallisia tilanteita, tappeluita, yleistä tuhoa ja pahennusta, tappeluita, maailman pelastaminen megalomaanisen rikollisen K1:sen kynsistä ja vielä lisää tappeluita.

Postikulut:

  • 2,30 euroa (tavallista DVD-koteloa hieman paksumpi kotelo, tämän tuotteen kanssa ei kirjeeseen mahdu enää toinen DVD/bluray)
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.6.2021 12:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.