Kuvaus

12 vuotiaan Dawn Weinerin elämä on kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Vaikka hän on ilmiselvästi älykäs tyttö, on hän sitäkin enemmän kaikkien mielestä todella outo. Koska viehättävyys ja vetovoima eivät kuulu Dawnin vahvuuksiin, kuten ei myöskään sosiaaliset taidot tai menestys poikien keskuudessa, on elämä koulussa enimmäkseen puhdasta helvettiä. Kun kotona vielä odottavat pikkusiskon ja isonveljen edesottamuksia jatkuvasti suitsuttavat vanhemmat, joille Dawn on kuin ilmaa, on selvää, ettei "erilaisen nuoren" rooli ole ihan helpoimmasta päästä.

Kulttimaineeseen nousseen ohjaajan, Todd Solondzin, läpimurto ja toinen ohjaustyö, Tervetuloa nukkekotiin, viljelee samaa älykästä ja paikoin erittäin mustaa huumoria kuin hänen seuraavatkin elokuvansa: Happiness - Onni, Storytelling ja Palindromes, joka on Tervetuloa nukkekotiin epävirallinen jatko-osa.

Ruotsalainen DVD-setti on uusi muoveissa. Postitus kuplakuoressa 5 euroa (yhdistän kuluja), maksu suomalaiselle pankkitilille - postikulut Eurooppaan ovat samat ja Euroopan ulkopuolelle vain vähän korkeammat. Posti kulkee nopeasti, 2-7 päivässä sinne maksun saavuttua tilille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 111 vrk 21 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 111 vrk 21 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.