Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tex Willer 2000-luvulla - Uudet julkaisut ja uudet lahjakkaat kuvittajat.

Teos esittelee pääasiassa Tex Willerin uusia 2000-luvulla uransa aloittaneita kuvittajia.  Joukossa on useita suuria mestareita! Uusien kuvittajien ja uusien julkaisujen lisäksi esitellään myös kahdeksan vanhan polven kuvittajaa.  Kuvittajista on noin puolen sivun mittainen esittelyteksti, muutama esimerkkikuva kuvateksteineen ja luettelo 2000-luvulla julkaistuista tarinoista.

- 69 sivua

- 17 värikuvaa

- 92 mustavalkoista kuvaa

Kansikuva: Claudio Villa. Kuva 2: Tex Willerin 2000-luvun kovakantiset erikoisjulkaisut. Kuva 3: Ernesto R. Garcia Seijas on selkeän ja pelkistetyn tyylin virtuoosi. Kuva 4: Alessandro Piccinelli käyttää kontrasteja mestarillisesti. Kuva 5:  Fabio Civitellin tyylinäyte väritettynä.

Katkelma teoksesta:

"ALESSANDRO PICCINELLI

Piccinelli on Tex-piirtäjänä vuosikertaa 2009.  Hänen ensimmäinen tarinansa ilmestyi samana vuonna ja sillä hän nousi saman tien parhaaseen A-ryhmään Fabio Civitellin, Rossano Rossin ja muutaman muun kanssa.

      Piccinellin taituruus on niin mykistävää että edes hänen suomalaisittain pikkuhauska nimensä ei jaksa pitempään hymyilyttää.  Kukaan ei ole piirtänyt Texiä itseään ja hänen poikaansa niin häikäisevän komeina (ja samalla miehekkäinä), ja naiskauneuden kuvaus sujuu aivan yhtä hyvin (ks. Lupen paluu).

     Tietenkään Piccinellin voima ei ole pelkästään ulkoisessa koreudessa, sillä hän hallitsee täydellisesti niin henkilöt, taustan kuin ympäristönkin siinä missä parhaat aikalaisensa, mutta omaan luokkaansa hänet nostavat taidokkaat muotoa ja syvyyttä luovat varjostukset ihmisten kasvoilla ja selkeän kontrastikas valon ja varjon käyttö.  Mustan taustalla näyttää aina olevan valkoista ja valkoisen taustalla mustaa, eikä ratkaisu tunnu mitenkään keinotekoiselta.  Piccinellin kuvissa tietää aina mitä tapahtuu eikä kohde koskaan häviä taustaan."

Tekijä on kokenut kirjoittaja, jolta on ilmestynyt kahden kirjan lisäksi noin 80 lehtijuttua.  Hän on tunnettu sujuvasta, helppolukuisesta ja usein hykerryttävän hauskasta kirjoitustyylistä eikä petä nytkään.

Lähdeaineistona ovat Tex Willer-lehden vuosikerrat 2000-2018 sekä 2000-luvulla ilmestyneet monet erikoisjulkaisut.

Teos ei ole painettu kirja vaan muovikansiin liimasidottu käsikirjoituksen kopio, koska Tex Willerin kustantaja ei antanut lupaa painamiseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2021 22:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.